Лазаров на 36: Доволен съм от възможността да радвам "черно-белите" фенове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
15:10 / 20.02.2012
5339
Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров посрещна своя 36-ти рожден ден в Сандански, където е в момента с отбора на лагер. Юношата на "черно-билите" сподели, че е доволен от възможността да радва феновете на пловдивчани дори и на 36, за което им благодори за любовта им към него.

"Липсват ми само жената и децата в този ден, но такъв е живота на футболистите. Благодаря на всичките ми приятели и познати за пожеланията им към мен. Аз искам само да съм здрав. Когато нямам контузии, аз изпитвам удоволствие от това да играя футбол. Доволен съм от възможността да радвам "черно-белите" фенове и им благодаря за любовта им към мен, която те непрекъснато ми показват. На този ден мисля как ще играя футбол, а не кога ще се откажа от любимата игра", сподели Лазаров, цитиран от Gong.bg.

Със своя непримирим хъс и воля за победа Здравко се превърна във всеобщ любимец на Лаута. На два пъти той бе избран от феновете за футболист №1 на Локомотив - за 2010 и 2011 година.



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).