ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Конкурент на Ботев за "А" група отмъкна нежелан от Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:04 / 20.02.2012Коментари (84)9033
© Plovdiv24.bg
Офанзивният халф Ирфан Юсеинов-Арфата ще играе в Любимец. 23-годишният футболист разтрогна договора си с Ботев Пд по взаимно съгласие в сряда, а завчера се споразумя с лидера в Източната "Б" група за контракт с период от 1,5 години.

Арфата пожела да напусне стадион "Христо Ботев" в Пловдив, след като Милен Радуканов се отказа от услугите му за пролетта и той прие офертата на един от главните конкуренти на пловдивчани за промоция в "А" група. Именно Любимец успя да победи Ботев през есента и зимува на 1-ото място на изток, докато пловдивчани останаха пети.

Вчера Юсеинов замина с Любимец за Сандански, където хората на Стамен Белчев ще участват в турнир заедно с елитните Локо Пд, Ботев Враца и Светкавица. Защитникът Владимир Байрев, който също разтрогна с Ботев Пд, от десетина дни тренира със Спартак Пд, където най-вероятно ще продължи кариерата си, след като официално разтрогне контракта си с Канарчетата.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на бомбе
премахни филтъра

+8
 
 
Това Локото, са големи сладури . Какво говорят фактите : в една статия пише- Локо се завърна от Турция, в друга- на Лаута стискат палци, в трета - Лудогорец ги е страх от Локо. Какво произтича от всичко това ? Върнаха се от Турция и се хванаха за палците ! Абе момчета , що за маниери научихте ... Този стил на игра, ли отработихте ? Сега пък трябва да Ви учим да вървите прави ! Първата Ви среща беше с Лудогорец, не дай боже и там да се хванете за палците... става страшно ! Това обяснява тезата на Бонев, че Лудогорец ги е страх... да не би да Ви обидят ! Просто факти.
+14
 
 
Аз на Локото съм фен,да сера из форуми роден,но трън в г*за ми си заби,ботевистки, ах колко много ме боли ! Мръднах Аз,но уви,още повече боли,сякаш кобра,гнездо в г*за ми сви ! Нека ме боли защото,вчера както си играх пак по форумите срах,и някой ме прокле,трън в г*за ти да се забоде! От опит вече знам,ще споделя, срам не срам,че от този трън голям,газът ми вече няма срам ! Нещо се обърна в мен,но на Локото съм фен,по форумите ще кендзам Аз,но ще ме познаете,по нежният ми глас !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортист №1 на Пловдив надъхва Ботев за финала
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: