ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с първа загуба в контролите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:02 / 03.02.2012Коментари (176)14580
Отборът на Ботев записа първа загуба в зимната си подготовка, отстъпвайки с класическото 0:3 от тима на Черноморец Бургас, в контрола играна на изкуствения терен в Поморие.

Бургазлии успяха да нокаутират пловдивчани в рамките на една минута вкарвайки две бързи попадения. В 35-ата минута Алиф даде преднина на "акулите", след като разстреля от близо Христо Иванов, а в 36-ата минута Венци Христов покачи на 2:0. "Канарчетата" можеха да се върнат преди почивката в мача, след като излязоха трима на двама срещу бранителите на Черноморец, но Петър Атанасов се полакоми и реши сам да завърши атаката с удар, който срещна тялото на защитник на бургазлии и профуча чудесна възможност.  

След почивката двамата треньори направиха доста рокади в съставите и темпото на игра се понижи. Минути преди края на срещата Преслав Йорданов вкара трети гол за Черноморец. Нападателят засече центриране на Дяков в пеналта и оформи крайното 3:0 за бургазлии. 

Веднага след двубоя "канарчетата" ще потеглят към Пловдив, където ще останат до заминаването си за Турция. 
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Херооо, Херо, хората и кучетата си не бият така , защо им показа колко пари струват. Остави ги в измисления им свят.
+3
 
 
БУФЕРИ НЯМАТЕ ДУМАТА В ТАЗИ ТЕМА.МЛЪКВАЙТЕ И СИ КОМЕНТИРАЙТЕ ВАШАТА ТЕМА.ИЗЧЕЗВАЙТЕ В ТЕМИТЕ НА докото.
+12
 
 
Оставете ботев на ботевистите а локомотивци просто нямат работа тук.Аз най мразя нещо жълто в сайт за Локо пд.Не бъдете груби към тях и ние си имаме проблеми.
-4
 
 
Ще изгнийте в Б група! Гниди такива!!!
0
 
 
Еми с тази селекция толкова,Отбора на Херо ни разкри набързо,запо4вам да се притеснявам да ли изобщо ще можем да влезнем в А група Този Бг Мауринио мисля 4е е доста превъзбуден,един класен игра4 не сме взели само някакви свободни агенти,нали имаше 600хил лева за трансвери,нали така Господин Радуканов или само си Сложен като поредното протеже да замажеш о4ите на хората,според мен вси4ко е една голяма лъжа един сапунен балон които много скоро ще се спука,поне да бяхте купили един реис като хората а не някакъв под наем кадето вози селяните по селата !!! Жалко за истинската ни оби4 !!! Освободиха Арфата,Васко Гуджев,Светлио Асенов...и още куп игра4и да не ги изреждам,и взехме мариян4о пияндето,някакъв от Кипър ли от къде беше..Терминатора от Казакстан...Вратар4ето от Монтана кадето е 1,65 в4ера отрази невероятни ''положениа '' Смеха тепърва предстои !!!
+1
 
 
Някои хора толкова и не разбраха, че в контролите не е важен резултатът... Нали ги одрусахме за купата? Апък те да си ни бият в колкото си искат контроли ;)
0
 
 
Играхме срещу отбор на 3 място в елитната група.Нормално е да загубим.Всеки губи.Важно е как се държиш след загубата.
+2
 
 
Хехе ,НЕБЪЛГАРИТЕ (циганите)вместо да се радват на победата им са решили да драйфат в темата на ОТБОРА НА Пловдив, и то в малките часове, разчитайки че ще минат безнаказано. Мишките излизат когато си мислят че котката спи. Неее Буферняци, котките са безброй много и нямате никакъв шанс. Колкото и да цвърчите нямате никакъв шанс, колкото и да си мислите че сте кучета си оставате мишки.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Айййе , черно- бели комплексари- кисне ли ви хубавко от 2009 година, биете падате, ама все канарите гледате и като петнисти хиени се настървявате да вземете нещо , което никога няма да е ваше- да сте ОТБОРА НА Пловдив-позицията на вечно втори ви съсипва и ви прави неадекватни- вместо да се радвате на победата на вашия отбор вие злобеете за загубата на Ботев!Но няма как да не злобеете, след като виждате сериозните промени при нас и продължаващите шаврантийски номера на вашия собственик- имате отбор за първите три места , а си играете на кой ще ме опъне първи- тези факти ви правят безсилни и злобни дребни душици, забелязващи сламката в окото на съседа и не виждайки гредата в своето!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: