ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Локо ще реши титлата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 20.02.2012Коментари (84)5280
© Plovdiv24.bg
В изказване пред "Тема:Спорт" почетният президент на Локо Пд Христо Бонев казва, че първият кръг от пролетния дял от шампионата е отложен заради Лудогорец. Според него "орлите" просто са се уплашили от гостуването на "Лаута".

Бившият национален селекционер добави още, че терените в България са в изключително лошо състояние, но "Лаута" щяла да бъде абсолютно готова, ако първият кръг беше оставен да се играе по програма. Според Зума не само Лудогорец, а и всички останали отбори, който дойдат тази пролет на гости на "смърфовете" ще се страхуват заради публиката. Освен това той напомни, че всички претенденти за титлата гостуват в Пловдив тази пролет. Затова и Локо Пд ще окаже решаваща роля при кого ще отиде титлата, допълни още легендата на пловдивския футбол.

Според него след проведената подготовка в Турция и изиграните контролни мачове отборът е готов за старта на първенството. Той е убеден също, че новите попълнения Маламов, Цеков и Йорданов са на 100 % готови за големите мачове.

Освен това Зума допълни, че целта до края на сезона е влизане в тройката и мачове в ЛЕ, като не пропусна да спомене, че "смърфовете" ще хвърлят голяма част от усилията си в мачовете за Купата, тъй като те са най-краткия път към ЕКТ.
Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Зума, мое ли да си толкова.... Каквото си казал до сега - нищо не е станало! Или май вече забравяш? Обаче - аз помня! Чудя се - как още те търпят в стадиона! ........Ще биете всички грандове, а? Хаха! Истината е, че каквото каже чорбаджията ви - това ще е играта ви във всеки един мач! С всеки един отбор! И забравете за ЛЕ докато играете така мачовете си! Забравете! Впрочем - не само тези мачове ще са така.....Аха - пак ще си пишем....скоро :))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Зуме, в грешка си! Локомотив няма да окаже влияние в спора за титлата, защото ще напляска в Пловдив всички т.нар. " грандове " и по този начин няма да облагодетелства никого. А титлата ще се реши от други фактори.
+5
 
 
Жълтите мастии вдигат врява до небесата, че някой от нашите се е изказал по тяхна тема. А те какво правят в нашите теми? Серът като за световно! Всеки втори пост е на някоя жълта гладна мида! Няма по-комплексирани боклуци от жълТурците!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Платихте ли си лагера в Турция, а жълти мишки? Или пак се изсулихте като циганета без да си плащате?
+9
 
 
Когато великана каже нещо, подчинените и жълти мишленца веднага изкачат от дупките си и започват да църкът, но ще си останат само с църкането, както беше през последните 15 години.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-5
 
 
Зума преди да говори глупост в стил Тодор Батков, да види на какво прилича в момента стадиона.Терена е супер кален, а седалките не са почиатени.Как да се проведе мач при тези условия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: