ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стигна до равенство с румънци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 15.02.2012Коментари (89)9868
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив губеше с 0:2 от румънския Делта Тулчеа, но след две реализирани дузпи през втората част успяха да се доберат до 2:2.

Титуляр за "канарчетата" започна дошлият на проби 21-годишен французин Маленга, който не показа нищо особено и бе заменен още на почивката.

Само пет минути след първия съдийски сигнал румънците успяха да поведат в резултата, след грешка на дошлият на проби в Ботев Пловдив Маленга. Французинът направи груба грешка пред наказателното поле на "жълто-черните" и позволи на Богдан да открие резултата. Десет минути по-късно Делта удвои резултата. Анри бе изведен зад отбраната на пловдивчани, излъга стража Христо Иванов и на празна врата вкара за 0:2. Ботев можеше да намали резултата преди почивката, но Петър Атанасов пропусна да отбележи, след като бе изведен очи в очи срещу стража на румънците.

След почивката старши-треньорът Милен Радуканов направи доста смени, които се отрази на играта на "канарчетата". В 60-ата минута Йордан Христов бе изведен на стрелкова позиция, но си поведе дълго топката и пропусна да се разпише. Пет по-късно Ивайло Димитров-Шведа също бе много близо до гол, но стража на румънците показа рефлекс и спаси. В 82-ата минута Ботев Пловдив намали резултата с гол на Тодор Неделев от дузпа. Минута преди края на двубоя рефера отсъди втора дузпа за "канарчетата". Зад топката застана Атанас Курдов, който не сгреши и оформи крайното 2:2. В добавеното продължение пловдивчани можеха да достигнат до пълен обрат, но Петър Атанасов не можа да намери свой съотборник в наказателното поле на противника, след като се пребори за една топка.

Следващата проверка на "жълто-черните" е събота от 15,00 часа срещу чешкия Бохемианс.
 
Ботев Пловдив: Иванов, Аргиров, Бонев, Димов, Димитров, Петров, Неделев, Христов, Маленга, Атанасов, Христов (Александров, Курдов, Рахов, Бачев, Манчев)
Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Кво сте го грабнали Петьо бе, ми на 21 ли на 22 години е. Е да не е Меси и едва ли ще стане, ама ако му се даде време, спокойствие и подкрепа вярвам, че ще постигне много.
-3
 
 
мога да ви припомня че жеков вкара и на нас голям и красив гол и то не от нимай къде а от ъгъла на централната и странична линия. точно от там простреля карушката в горния ляв ъгал.
+1
 
 
Ето,че отново почти всички коментари се въртят около ПЕТЪР(а не Петко!)Атанасов.С ръка на сърцето си признавам,че "Локомотив Пловдив Завинаги" и "loko1926" показват как трябва да се уважават и подкрепят футболисти като него,които само слепец и тотално неразбиращ от футбол запалянко могат да нарекат "бездарник".Много БОТЕВИСТИ също подкрепят Атанасов,защото виждат големия му талант.За съжаление има една групичка,която не престава да го хули след всеки мач.Виждал съм такива на стадиона и знам,че с явно задоволство посрещат всеки пропуск на Атанасов,за да могат да кажат високомерно:"Аз казах ли Ви,че нищо не става от него?".Когато той отбележи гол,ТЕ НЕ СЕ РАДВАТ!Те чакат следващия му пропуск-за тях той е по-важен.За да го оплюят отново!От такова отношение лично мен ме хваща срам,дори като гледам отстрани.А ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ!Аз го харесах още в първия му мач с екипа на "Ботев" и продължавам да го харесвам.Нещо повече-смятам,че е един от най-важните ни и перспективни футболисти.На тези,които продължават да го хулят ще им кажа само едно:"Това момче ще ни радва много.За да изпитате и Вие радостта от играта му,забравете омразата си!Предубедеността е лош съветник."А приносът му за отбора не е малък.За да не съм голословен,ето какво казва статистиката:През есента той е един от водещите ни голмайстори с актив 3 гола(колкото и А.Курдов).В контролите досега също е водещ голмайстор с актив 3 гола(колкото има и Д.Христов) и две асистенции в добавка.Както писах и преди-посочете ми друг футболист с подобни показатели и ако решите,продължавайте да го хулите.Аз съм убеден,Петър Атанасов има голямо бъдеще и ще го докаже.
+4
 
 
Най-големият бездарник на българският футбол беше Петър Жеков.Но вкарваше.На въпрос към Герд Мюлер ,,как бележите голове'' той отговаряше ,,целя вратаря -все веднъж няма да го уцеля''.Оставете момчето да цели вратаря,а ако не го уцелва скачайте и скандирайте името му.
+7
 
 
За мен Петър Атанасов е добър футболист с много качества яд ме е че го изпуснахме с лека ръка.Той не е типичен нападател а по скоро атакуващ халф и както казваше едно време треньорът ми щом изпуска значи създава положения.Да не говорим че е млад и доста преспективен футболист.Просто губи концентрация пред гола но тава се отработва с тренировки не е фатално.Не трябва да го грабвате при всеки пропуск.
+8
 
 
Айде и аз да се направя малко на разбирач.Според мен Петър Атанасов трябва да го пускат зад нападателя,а не по крилото. Забелязал съм че като излезе на чиста позиция и прави един специфичен удар като търси горния десен (далечен) ъгъл на вратата, ако играе отляво и се гледа от позицията на нападащия. Като е по крилата значи няма как ако излиза на позиция да не е под ъгъл, а тоя удар се прави само ако си фронтално срещу вратата, не че не може и под ъгъл да ги вкарва такива, ама трябва да е голям майстор на удара какъвто той не е със сигурност щом толкова пропуска. Така че трябва да е зад нападателите в центъра според мен. Иначе, трябва да остава след тренировките да тренира всякакви удари. И силни и технични и всякакви.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Защо първо не научите името на момчето, и тогава го коментирайте ,казва се Петър не Петко. Посочете ми в последните 15 години български нападател(без Бербатов),който бележи често. Та това си е стар проблем за всички български нападатели да не изброявам имена. Важното е, че момчето успява да достига до положения, въпрос на време е да започне да реализира ,та той е едва на 21год. Друг е въпроса, че треньора трябва да измисли начин, как да използва тези ситуации, така че да влизат. Може би до него винаги трябва да има и друг нападател, за да може да му подаде и да се получи гол .Друга възможност е да се работи с него в психологически план, за да се отърси от напрежението. Хайде да не го хулим толкова и да не създаваме напрежение около него. Знаете как през есента след нашите освирквания се сковаваше целия отбор, а от това няма полза. Нека си подкрепяме отбора непрестанно, така че да ги направим бойци, който не прекланят глава пред никой. Така както се получи в мача с Черноморец за купата.
+7
 
 
Петьо е много бърз излиза и създава много положения. Верно е че пропуска. В предишните си години от 50 мача има 40 гола. Това показва че може. За мен е въпрос на няква психическа дупка или незнам. Дадох пример и с Торес, който на времето къртише всичко в Атлетико и Лливърпул а сега от година няма гол.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: