ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ангел Палийски: Ботев е на прав път
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 13.02.2012Коментари (5)4300
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски, даде специално интервю за клубния сайт на "канарчетата", като сподели впечатленията си от обстановката в лагера на тима в Анталия. Той пристигна в базата Mardan Sports Complex преди няколко дни, за да се запознае отблизо с атмосферата в отбора и условията за подготовка, които предлага футболната база в турския курорт. По време на престоя си директорът в клуба изгледа контролите срещу Академиа (1:0) и Дьошдьор (2:3) и доби впечатления от моментното състояние на "жълто-челните".

- Г-н Палийски, видяхте отблизо базата на отбора в Анталия, какво ще кажете за нея?

- Базата е отлична! Футболистите разполагат с всичко, от което един отбор се нуждае, за да проведе пълноценна подготовка. Имах възможността да посетя още няколко хотела тук, в които са настанени български и чуждестранни тимове и спокойно мога да кажа, че сме в една от най-добрите, а може би и най-добрата база. Тя е изградена специално с тази цел и условията тук са пригодени единствено и само за футболни отбори. Виждате, че няма туристи, с които да се съобразяваме, както правят другите, терените са в непосредствена близост. За качеството на базата е достатъчно да споменем факта, че тя се използва редовно от украинския гранд Шахтьор (Донецк). Направихме отличен избор и тук е мястото да благодарим на мениджърската агенция, която уреди всички подробности около престоя ни тук.

- Изгледахте и две контролни срещи, как видяхте Вие представянето на отбора в тях?

- Имаме си треньорски щаб, който отговаря за спортно-техническата част. Редно е оценките за играта да идват, именно от него. На мен ми допадна агресията и желанието за игра у момчетата. Повече ми хареса представянето ни във втория мач, в който според мен пропуснахме да победим стабилен отбор, какъвто е Диордьош. С оглед превъзходството, което имахме през второто полувреме, мисля че можехме спокойно да спечелим. След като това не се случи, явно има върху какво да се работи, но изводите оставяме на треньорите, на които сме гласували пълно доверие. Вярвам, че Милен Радуканов и неговият екип ще свършат необходимото и през пролетта Ботев ще докаже, че е най-силният отбор в групата.


- В Турция явно са се заели сериозно с футболния бизнес... Дали някога и в България ще видим подобни бази?

- Много сме далеч от истината в България, виждате за какви условия става въпрос тук. Макар и за малко време, успях да изгледам няколко контроли на чужди отбори, в това число и мача Левски - БАТЕ Борисов. Направи ми страхотно впечатление израстването на този отбор, който преди 4-5 години смятахме за футболно джудже. Просто хората са използвали парите, които спечелиха с първия си пробив в групите на Шампионската лига и инвестират много в школата и базата си. Сега вече механизмът при тях е сработил и започват да берат плодовете на своите инвестиции. Разликата между тях и Левски расте в полза на БАТЕ и това е поредната сигнална лампа за нивото на нашия футбол. Трябва да променим изцяло манталитета си и затова ние искаме да положим основата с една добра база и правилна, и последователна работа с децата. Трябва да променим мисленето им още от малки и да ги развиваме стъпка по стъпка. Успеем ли, това ще бъде една дългосрочна инвестиция в бъдещето.

Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
остана и от някои стари и доказано некадърни и крадливи персони от времето на селския да освободите и тогава ще докажете,че не ви е страх,и че се върви наистина по правия път ;)
+8
 
 
Е това е! Умни приказки за неща, които ръководството започва да реализира! ГРАНДА на Пловдив заслужава това! Напред, БОТЕВ !!!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 13.02.2012 г.
+10
 
 
Важното е,че Ботев върви в най-правилната посока!Основния отбор започна да играе атакуващ и красив футбол,а ръководството залага на базата и развитието на ДЮШ!Напред мой Ботев!Само БОТЕВ-отбора на Пловдив!Символ на града на тепетата!Най-стария и най-обичан футболен клуб в България с най-верните и темпераментни фенове!
+8
 
 
Много сме далече от истината в България! - това е есенцията на впечатлението!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: