Локо разцъква джитбол след победата над Луч Енергия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
15:11 / 09.02.2012
7456
Предиобедното занимание на Локомотив Пд, което бе първо след вчерашния успех над Луч с 2:1, предизвика много емоции в края си, когато се проведе турнир по джитбол с отбори по трима души.

До финалната среща стигнаха отбора на Здравко Лазаров, в който бяха още Михаил Венков и Даниел Георгиев срещу отбора, в който играеха Даксон Да Силва, Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес. На полуфиналите тима на Лазаров отстрани този на старши треньора Емил Велев, в който бяха още Шай Ревиво и Базил дьо Карвальо, но тимът на Даксон отстрани младите надежди Христо Спасов, Любомир Цеков и Станислав Маламов.

Финалната среща предложи много емоции като накрая нервите не издържаха и Емил Велев прави участниците да въртят възстановителна обиколка. Лазаров и Даксон влязоха в словесен спор за едно отиграване и страстите се повишиха. Всичко се уталожи с започването на бягането от страна и на двата отбора.

В крайна сметка победата изтръгна тима на Здравко Лазаров, но шоуто бе в множеството изпълнени задни ножици по време на мачлетата. Без да ги класираме ви показваме последователно изпълнението на този елемент от Христо Спасов, Здравко Лазаров, Даксон да Силва и Джереми Родригес. Добри прояви, с шоу елементи показаха и Шай Ревиво, Мишо Венков с глава и Базил дьо Карвальо.

Преди да се стигне до джитбол вълненията, тренировката бе със стандартните упражнения за ден след мач. Вратарите тренираха под ръководството на Игор Кулиш, а другите имаха възстановително бягане.

Съвсем в началото Емил Велев направи и кратък разбор на мача с Луч Енергия.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).