Боби Димитров: В това дерби се играе за чест, не за пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:02 / 27.09.2007
4380
"В този мач не се играе за пари. На първо място е честта. И 5000 лева да ти дадат, ще ги изхарчиш за две седмици. А победата не се забравя лесно. На пловдивското дерби това му е хубавото, феновете го правят специално. Знае се, че България има едно дерби, в което всеки се хвърля, дава каквото може. Надявам се феновете за пореден път да направят такова шоу, което го отличава от другите мачове", каза спортно-техническия директор на Ботев Борислав Димитров

"Мисля, че предните години имаше някаква тенденция с нашите картони. Не е нормално за 4-5 години ние да имаме 3-4 червени картона, а те да ни бият няколко дузпи. Надявам се, че тая година няма да е така. На Георги Какалов съм му обяснил, вместо да вкара глупости, като вкара два гола ще ги нарани много повече, от колкото всичко друго, което може да направи."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).