Грамоти и икона за Марица от областния управител

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:17 / 07.02.2012
944
Областният управител на Пловдив Здравко Димитров се срещна днес с женския волейболен отбор на Марица (Пловдив) по повод спечелената Купа България за 2011 година.

Димитров поздрави момичетата от отбора, техническото ръководство и президента на клуба Илия Динков за победата и изрази личното си задоволство от този дългоочакван успех за пловдивския спорт. Каза, че прави тази среща, за да ги насърчи за следващи победи. Областният управител им пожела да мислят не само за спортните победи, но да се погрижат за бъдещето си и след спортната си кариера, като не забравят за образованието си. Димитров изрази надежда, че до края на тази година ще заработи поне една нова спортна зала в Пловдив - тази на Колодрума, в която ще може да се играе волейбол по европейски стандарти.

Всяка от волейболистките и всеки от треньорския щаб получи грамота от областния управител, а от името на целия клуб президентът Динков получи и икона на свети Георги Победоносец, за да закриля отборите на Марица и да помага в предстоящите състезания.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).