Цеков с гол и асистенция при победата на Локо срещу Светкавица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
15:06 / 26.01.2012
8945
Локомотив разгроми с 5:0 Светкавица (Търговище) в последната си проверка на лагера в Сандански. Силен мач за "черно-белите" направи юношата на тима Любомир Цеков, който се отчете с гол и асистенция, другите четири попадения вкараха Христо Златински, Драги Коцев, Любомир Витанов и Ангел Йошев

Така само за седмица юношата на Локо вкара два гола с два различни отбора. Както е известно нападателя играе под наем в третодивизионния Свиленград, а в началото на седмицата Цеков вкара за "граничарите" в контролата с ЦСКА (1:1).

Иначе мача днес на помощния терен в Сандански мина изцяло под диктовката на Локомотив. Любомир Цеков даде началото на головата фиеста. Нападателят вкара с летящ плонж засичайки центриране на Коцев. Минути по-късно Христо Златински удвои. Полузащитникът бе изведен сам срещу стража на Светкавица Иван Георгиев и не сбърка. В края на първата част Цеков овладя една топка в центъра на терена след което изведе Драги Коцев сам срещу Георгиев и халфа направи резултата класически. 

След почивката старши-треньора на пловдивчани Емил Велев пусна изцяло нов състав, като на терена от титулярите остави само вратарят Стоян Ставрев. Това определено се отрази на играта на "черно-белите". В 78-ата минута главния рефер Драган Стойков отсъди 11-и метров наказателен удар за нарушение на Георгиев срещу Христо Спасов. Зад топката застана Любомир Витанов, който не сгреши и вкара за 4:0. Малко преди последния съдийски сигнал Ангел Йошев също се разписа. Левият краен бранител оформи крайното 5:0 след самостоятелен пробив.  

Утре Локо се прибира в Пловдив, където ще тренира до края на месеца. На 1-ви февруари групата от футболисти, определена от старши-треньора Емил Велев ще потегли за Анталия, където ще се проведе втората част от подготовката на отбора.


Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).