Боби Димитров: Не трябва да правим грешки у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:47 / 20.09.2007
3103
"Мач с Берое със сигурност ще има и те ще излезнат напълно мобилизирани. Ултиматум за победа няма, но футболистите са наясно с това, че това е един от сигурните мачове, които трябва да вземем. Най-малкото за да излезнат спокойни за следващия мач. Домакинските мачове не трябва да правим никъде грешка. Надявам се футболистите да са концентрирани и да не мислят за следващия мач", това заяви днес на редовната пресконференция на Ботев Борислав Димитров. Спортно-техническия директор на клуба отговори на въпросите на журналистите, тъй като Светослав Гърков бе с отбора в Скутаре. "Канарчетата" тренират в близкото до Пловдив село, за да запазят наводнения след проливните дъждове терен за неделния мач с Берое.

"Имаме нужда от Лилчо Арсов не само за неделя, а и за другата събота. Саидходжа все още не е на 100% готов. Илиян Гаров тренира наравно с останалите. Не сме подавали жалба срещу БФС за наказанието на Какалов, тъй като той е наказан по конкретна точка от правилника и едва ли ще ни уважат жалбата. С Атанас Въргов се разбрахме да се разделим по взаимно съгласие на първия арбитраж" добави Димитров.

Двамата футболисти, за които се появи информация, че тренират с отбора не са на проби. Ботев излизат в неделя срещу Берое у дома, като ще гонят задължителна победа. Старозагорци имаха сериозни финансови проблеми в последните дни, но вече те са зад гърба им. 30 бизнесмена от града са събрали пари, за да се изплатят премиите и глобите за картони. Вчера играчите за пръв път са направили тренировка в пълен състав. Футболистите на Берое ще играят за 1000 лева, докато за "канарчетата" премиите при победа няма да са завишени.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).