Ваня Дзаферович: Няма пари за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 17.09.2007
2843
Капитанът на Берое Ваня Дзаферович изрази съмнение дали отбора ще може да пътува до близкия Пловдив за гостуването на Ботев в следващия кръг, пише "Тема спорт".

"Не се знае с какви пари ще пътуваме до Пловдив. Несигурността ще ни смачка. Самите ние не си получаваме заплатите и премиите. Лошото е, че наемите на футболистите, които не са от Стара Загора, не са платени, и те вече са изхвърлени на улицата", разкри хърватинът.

Той най-много съжаляваше за равенството с Марек и след мача си изрита демонстративно бутонките. "Не победихме много слаб съперник като Марек. Съдията Ставров пък не заслужава да води мачове в А група. Той постоянно накъсваше играта, с което помогна на гостите, които се бяха наредили пред вратата си", коментира защитникът. Дзаферович добави, че няма никаква идея кой ще води отбора на днешната тренировка. Той е убеден, че съотборниците му ще се явят на заниманието, което е предвидено за 17:00 часа, но не може да си представи какво могат да заварят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).