Здравко Димитров: Аз съм спортист, не деля отборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
14:34 / 20.12.2011
4303
Областният управител Здравко Димитров побърза да отговори на декларацията, публикувана от феновете на Локомотив тази сутрин.

Представяме на Вашето внимание цялата декларация на Здравко Димитров без редакторска намеса:

"Здравейте привърженици на Локомотив Пловдив, аз съм спортист и като такъв не бих си позволил да деля отборите в Пловдив, независимо , че имам слабост към един от тях. Откакто съм областен управител съм бил на две футболни срещи на Локомотив и на нито една на Ботев. Искам да подчертая, че те става въпрос за пристрастия, а за физическа възможност. Ще стоя винаги зад добрата игра на всички пловдивски спортисти, независимо от кой отбор или кой вид спорт упражняват. Радвам се на добрата игра и на едните и на другите . И в подкрепа на това, че не деля плодивския футбол ще кажа, че с удоволствие се включвам в турнирите за ветерани от отбора на Локомотив Пловдив с Галатасарай в международните мачове в Турция . Винаги съм казвал, че ще подкрепям спорта като цяло с каквото мога. Много преди изборите помогнах финансово детско-юношеската школа на Локо Пловдив, а не съм дал още стотинка на децата и младежите от Ботев Пловдив.

Конкретно за празника на Локомотив Пловдив не успях да присъствам, защото в петък , събота и неделя имах служебни ангажименти извън града, които нямаше как да отменя. Не съм водил предизборна кампания и нищо предизборно не съм обещавал. Аз съм спортист и знам какво е да бъдем подкрепяни избирателно".

Весела Коледа и спорна Нова година на всички спортисти!

 



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).