Радуканов: Излизаме единствено и само за победа срещу Черноморец Пм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
15:08 / 18.11.2011
9004
"Излизаме единствено и само за победа срещу Черноморец Поморие, друго не ни устройва", заяви на днешната пресконференция треньора на Ботев - Милен Радуканов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Наблюдавал съм само два пъти отбора на Черноморец. Разполагат с много добър отбор и футболисти, които от две години играят заедно", добави Радуканов. 

"Доволен съм от старанието и желанието на момчетата, които показват на всяка една тренировка от както дойдох в Ботев", каза още специалистът. 

На въпрос дали би привлякъл разтрогналия днес договор с ЦСКА - Иван Караджов, той отговори: "На този етап ме интересуват оставащите мачове до края на есенния дял. След като приключат ще говорим за трансфери. Иван Караджов е един отличен професионалист, той би паснал на схемата на всеки един клуб, тъй като умее да чете играта добре", отсече Милен Радуканов


Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).