Неделев отпада от състава на младежкия национален отбор заради вирус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:22 / 09.11.2011
2788
Полузащитникът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев отпада от състава на младежкия национален отбор (до 21 години) за първия мач с Австрия заради вирус, съобщи селекционерът на тима Михаил Мадански. Той допълни, че Неделев от тази сутрин е с висока температура и не може да тренира пълноценно. Така най-вероятно роденият през 1993-а година футболист ще отпадне от групата за първата среща, която е в петък.

Неделев, който беше част и от юношеския национален отбор през октомври, ще изчака тима да се върне и отново ще бъде в сметките за втория мач, който е във вторник. Неделев е четвъртият футболист, отпадащ за петъчния мач. Преди него Мадански беше лишен заради травма от Георги Миланов, а от Пламен Илиев и Атанас Дреновички заради наказания. Футболистите ни до 21 години тренират и днес в София, а в четвъртък рано сутринта заминават с полет за Виена.

Източник: "БТА"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).