Ботев си връща Георги Христов?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
13:10 / 08.11.2011
9455
Ботев Пд ще опита да си върне нападателя Георги Христов. "Жълто-черните" искат да привлекат поне две остриета през зимата и единият от набелязаните футболисти е именно 26-годишният таран.

Както е известно, Христов стана голмайстор на "А" група през сезон 2007/8 с екипа на Ботев още в дебютния си шампионат в елита. Тогава след края на сезона голаджията отиде в Левски, като напусна стадион "Христо Ботев" в Пловдив най-вече заради пагубната политика на бившия бос на тима Димитър Христолов. В Пловдив смятат, че Христов отново ще стане познатата голова машина, ако се върне в отбора.

През септември нападателят премина под наем за един сезон в израелския Ашдод. В договора му с израелците обаче има клауза, според която той може да си тръгне през зимата, ако получи оферта от друг тим и той е готов да я приеме. Иначе правата му се държат от Славия. Той има договор с белите до лятото на 2013 г., но според запознати от Овча купел ще го пуснат срещу приемлива трансферна сума, а за Ботев не е проблем да я плати.

Наскоро в разговор със свои приятели футболисти в Пловдив Христов е казал, че с радост би се върнал в Ботев, след като приключи с Ашдод, за да помогне на отбора в борбата за влизане в "А" група.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).