Радуканов: Искам всички в Ботев да станем едно цяло и да гоним целите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:57 / 03.11.2011
4233
Бившият наставник на ЦСКА и настоящ треньор на Ботев Милен Радуканов поздрави "армейците" за победата срещу Левски, като специалистът благодари на 31-кратния шампион на България за шанса, който е получил, когато бе назначен за треньор в тима.

"Очакванията ми за дербито бяха, че срещата ще се реши от един гол и на практика бе ясно, че който вкара първи, той ще победи", заяви Милен Радуканов пред ТВ7.

"Така се получи, че ЦСКА откри резултата и в крайна сметка спечели, а аз искам да ги поздравя за този успех. Колкото и нескромно да звучи, мисля че за част от тази победа имам дял и аз."

"Двете години, които прекарах в ЦСКА, първо като помощник-треньор, а после и като наставник, бяха много важни за мен и тук е момента да благодаря на собствениците на клуба, г-н Борисов и г-н Иванов, за шанса, които ми дадоха и затова, че получих възможността да работя в отбор като ЦСКА."

"Раздялата с такъв клуб няма как да е лесна, но това бе едно решение на ръководството, отборът да поеме по друг път и аз го приемам. Радващото е, че хората оцениха труда ни през последната година и няколко клуба, включително и националния отбор, проявиха интерес към мен, така че аз няма от какво да се срамувам."

"За мен ЦСКА е една институция и ще остане завинаги в сърцето ми, а съм сигурен, че ако продължавам по своя път, винаги ще има място за мен в този отбор."

"Ръководството на Ботев ни спечели най-вече с доверието и уважението, които демонстрира към нас. Личното отношение на собственика г-н Цветанов, както и отличното посрещане отстрана на ръководството. Всички хора тук са амбицирани и са с големи очаквания."

"Нямам как да подмина и публиката на Ботев Пловдив, която е една от най-верните в България и винаги подкрепя отбора, така че се надявам сега всички заедно да станем едно цяло и да гоним високите цели", завърши Радуканов.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).