Бакалов: Допуснах грешка с Петър Хубчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
12:37 / 02.11.2011
7605
Бившият вече президент на Ботев Пловдив Марин Бакалов призна, че е допуснал грешка, като се е доверил през лятото на Петър Хубчев за старши треньор на тима. Той отчете, че бронзовият медалист от САЩ '94 не се спрабил начело на жълто-черните и че именно това е довело и до отстраняването му от управленския пост в клуба. Както е известно, за президент бе назначен Юли Попов, а самият Бакалов бе понижен в спортно-технически директор на тима.

"Юли Попов е най-правилният избор за шеф. Той е най-близкият човек на собственика на клуба Цветан Василев и още миналата година му предложих този пост, но работата не му позволяваше. Моята сила е в спортно-техническата част, работата ми е позната и смятам, че на тази длъжност ще бъда полезен за клуба. От новото начало на Ботев смятам, че единствената ми грешка беше назначаването на Петър Хубчев. Той не се справи. Ботев играе слабо от началото на първенството и това се вижда", заяви Бакалов. Той вярва, че новият наставник Милен Радуканов ще се справи и ще поведе тима към победите.

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).