Ратников в групата на Черно море за Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:44 / 26.10.2011
1914
Естонският халф на Черно море Даниил Ратников попадна за първи път в групата на отбора от два месеца насам. Полузащитникът се появи на терена за последно при успеха с 2:0 над Миньор в края на август. От тогава насам нито веднъж не влезе дори в разширения състав на моряците. С отчайващата си форма той си навлече гнева на наставника Стефан Генов, който отсече, че Ратников ще получи шанс, когато го заслужи. Според запознати, това ще бъде последната възможност за естонеца да запази мястото си в отбора. 

Освен контузения Хермес Паломино и наказания Сашо Александров, от групата на Черно море за гостуването на Локомотив в Пловдив отпаднаха още Станислав Стоянов, Симеон Симеонов и Тодор Колев. Трайно контузен е Цветан Йотов. Добрата новина за Генов е, че централният бранител Александър Александров се възстанови от травмата, получена срещу ЦСКА и утре ще излезе на терена.

Групата на Черно море:

Вратари: Илко Пиргов, Петър Денчев

Защитници: Михаил Лазаров, Янчо Андреев, Александър Александров, Росен Колев, Ивелин Янев

Халфове: Георги Илиев, Самуел Камазола, Димитър Петков, Християн Попов, Илиян Капитанов, Веселин Марчев, Дончо Атанасов, Даниил Ратников

Нападатели: Мирослав Манолов, Георги Божилов, Румен Николов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).