Локо загуби гостуването си на Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (114)
17:48 / 21.10.2011
11524
Локомотив загуби с 0:3 гостуването си на Славия на стадион "Овча Купел" в мач от 10-ия кръг на "А" група. 

Пловдивчани започнаха много добре срещата, седяха по-добре на терена през първите минути от домакините, дори имаха чудесна възможност да открият резултата още в 3-ата минута, когато Здравко Лазаров овладя в наказателното поле една топка на гърди, след което стреля, но капитана на Славия Живко Желев изчисти от голлинията коженото кълбо. С течение на играта Славия взе инициативата в свои ръце и с оглед показаното на терена успя да поведе с много красиво попадение на Николай Божов. Нападателят овладя една топка на гърди и с много красив и техничен удар от около 30 метра вкара за 1:0. Пет минути преди края на полувремето Валери Георгиев направи много груба грешка в защита и позволи на "белите" да удвоят. Полузащитникът подаде в наказателното поле на Жуниньо и бразилецът вкара за 2:0.

След подновяването на играта Локомотив остана с 10 души на терена след много глупав червен картон на Любомир Витанов. Полузащитникът спъна в центъра на терена Йордан Юруков и получи жълт картон от рефера Стефан Спасов-Пастата, след което Витанов каза нещо на арбитъра и той му показа втори жълт картон.

Въпреки с 10 души на терена Локо не се предаде и се опита да се върне в мача. В 67-ата минута десният краен бранител на "смърфовете" Джереми Родригес направи шокиращ пропуск. Французинът получи пас в наказателното поле на Славия и от 4-5 метра пропусна да вкара. Пет минути преди края на двубоя Славия уби интригата след трети гол. Галин Иванов изскочи зад гърба на "черно белите", излезе сам срещу Стоян Ставрев, но не се полакоми и подаде на връхлитащия Жуниньо, който вкара за крайното 3:0.

След тази загуба Локо се срина на 8-ма позиция с актив от 17 точки. Славия се изкачи на 4-то място с 19 точки.


Виж коментарите (114)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).