Атанас Курдов и националите подновиха тренировки с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
17:24 / 13.10.2011
5521
Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Курдов и националите Тодор Неделев и Петър Атанасов започнаха тренировки с клубния си тим, съобщиха от пресслужбата на клуба. Тримата пропуснаха сутрешното занимание, но се включиха в следобедното, което се проведе на стадион "Беркут" в Брестник. Голмайсторът на Ботев прекара бронхит, заради който пропусна два дни от подготовката за дербито с Етър в неделя.

Петър Атанасов пък бе част от младежкия национален отбор, към който се присъедини веднага след контролата срещу Славия миналия петък. Той игра 60 минути при победата на България над Люксембург с 3:2.

Най-дълго от отбора отсъстваше Тошко Неделев, който записа пълни 270 минути в 3-те мача на юношите до 19 години в квалификациите за Европейско първенство, в които отбеляза 2 от 3-те гола за селекцията на Атанас Атанасов.

Курдов, Атанасов и Неделев ще бъдат на разположение на треньорския щаб за двубоя срещу "болярите".



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).