ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стефан Дедев: Славчо е избраникът на Гергов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 07.10.2011Коментари (13)4744
© Plovdiv24.bg
- Г-н Дедев, как оценявате предизборната кампания в Пловдив до този момент?

Това, което се вижда още от пръв поглед е, че Славчо Атанасов използва за предизборни цели ресурса на общинската администрация безцеремонно, без да се съобразява със законите на тази държава - сякаш Атанасов е извън закона. Опитва се да манипулира хората и като пример мога да Ви посоча така наречения от него "скандал" с продажбата на общински апартаменти в Пловдив. 

Това за мен е опит хората да бъдат въведени в заблуждение с всичките тези приказки за саботиране, продажби, изгодни кредити. И за целта се използват служители в общинската администрация - това е непочтена кампания. Тези хора владеят до съвършенство изкуството на манипулацията. Знаете ли, че до нас пристигат разни слухове, че Атанасов щял да пусне компромат срещу себе си, за да се изкара жертва на заговор. Ако това се случи, би било наистина жалко. Защото пловдивчани са разумни хора, а за хората трябва да се съди по делата им. 

- Като казахте заговор искам да Ви попитам нещо друго. В свое предаване журналистът Евгений Тодоров попита има ли масонски заговор срещу ГЕРБ в Пловдив. Вие как мислите?

Не ми се иска да казвам дали е масонски или не, но в момента много среди се опитват да заговорничат срещу ГЕРБ. Сега в Пловдив има много кандидати, които служат на статуквото. Но това, което трябва да се знае от всички пловдивчани е, че фаворитът на Георги Гергов е Славчо Атанасов. Може би случайно и за двамата се говори, че са масони. Може би и за това Славчо Атанасов никъде не обявява коя политическа сила стои зад кандидатурата му. Някъде по билбордовете и плакатите му да се видели изписана партията или коалицията му?! Атанасов призовава да се гласува за листата му, но коя всъщност е тази листа?! 

- Напоследък излизат социологии с противоречиви данни. Какво сочат вашите резултати?

Когато ГЕРБ поръчва социологическо проучване, винаги оповестява този факт и застава с името си зад него. Според мен никой няма нужда от нагласени резултати - все едно да лъжеш сам себе си. В крайна сметка най-точната социология ще стане ясна на 23-ти октомври. Сигурен съм,че гражданите ще подкрепят кандидатът ни за кмет на Пловдив Иван Тотев, ще подкрепят листата на ГЕРБ, ще гласуват за промяната и развитието на Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дедев, извинявам се , че от възмущение забравих да коментирам изказването ти за общинските жилища. ЩО бе мили, Дедев, не ми дадеш на мен едно такова "изманипулирано" жилище. Извинявай още един път - всъщност ти кой беше. Какво направи за Пловдив та не съм те чул до сега.
0
 
 
Ало, Дедев, ти си най-големия глупак за когото съм чувал до сега. Ами кажи как ги "научи" тези работи бе, сигурно Славчо Атанасов лично ти ги каза, или неумрялата ДС ти докладва. Я си припомни един дето в предищните избори изпляска едни невероятни глупости по адрес на Славчо Атанасов, пък после публично се извинява. Бъдете благодарни , че сегашния кмет е благороден човек и християнин - сигурно пак ще ви прости.
+1
 
 
Ало Дедев , защо не си озаптиш дъщерята и себеси да не се показвате по прашки и да оставите казината и нощните барове на мира.Какви пари харчите всяка вечер и какво повече искате от данъкоплатеца.Срам и позор . Каква власт искате и за какво се борите.
+2
 
 
Значи Гергов ни "цака" с двама свои, защото и Търновалийски е негов избранник. Важното е ние, избирателите да не му се даваме, като гласуваме не за тях, а за някой друг..."с топла бира ще ни цака", а?
+1
 
 
Селянчето било подлога на болшевишкия свинар, на когото за 4 години подари целия град??? Това фундаментално откритие преобърна представите ми за всичко във Вселената.
+1
 
 
ДОБРО УТРО ПЛОВДИВ!!!!!ЕДВА ЛИ ИМА ПЛОВДИВЧАНИН който не знае това
+6
 
 
Ако искате да продължим да бъдем дълбока провинция, гласувайте за човекът, от който не зависи НИЩО!!!
на 07.10.2011 г.
+5
 
 
Всички сътрудници на ДС в Сибир доживотно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Електронно таксуване в градския транспорт
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: