Феновете на Ботев към любимците си: Искаме още 5 победи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
09:26 / 04.10.2011
10067
Феновете на Ботев Пд поискаха от любимците си да продължат с победната серия в Източната "Б" група до зимната пауза. Запалянковците желаят отборът да вземе максимума от 15 точки в оставащите 5 мача, които са срещу лидера Етър, Добруджа, Спартак Вн, Сливен и Черноморец Пм. От въпросните двубои единственото гостуване е на варненските Соколи. Иначе пловдивчани постигнаха две поредни победи срещу Доростол (4:0) и Несебър (1:0), което ги изстреля на трето място в класирането.

- Искаме да зимуваме на върха и за целта серията от победи на отбора трябва да достигне до седем поредни мача. Смятаме, че момчетата имат нужните качества и ще успеят да спечелят оставащите пет срещи - заявиха от агитката на Ботев.

Както е известно, Ботев е единственият отбор в групата, непознаващ вкуса на загубата, но в началото на сезона пловдивчани спечелиха само един мач и след това записаха пет последователни равенства.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).