Локомотив с лагер в Банско, играе там с Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:05 / 03.10.2011
3554
Предстоящите квалификационни мачове на юношеския национален отбор на стадион "Локомотив" и "Христо Ботев" в Пловдив принудиха ръководството на "черно-белите" да търси решение за тренировки на други терени за мъжкия си отбор. Вместо някъде в Пловдив, представителния тим на "смърфовете" ще се качи за три дни на комплекс "Пири" в Банско, считано от сряда. За този период е предвидена и проверка срещу втородивизиония Любимец, който също ще на лагер под връх Вихрен. Контролата ще се изиграе в четвъртък от 14.00 ч. В петък отбора ще се завърне в Пловдив, преди дългоочаквания приятелски мач срещу Цървена Звезда, с който пловдивчани ще отбележат 85-годишнината от създаването.

Междувременно  старши-треньорът Драган Канатларовски даде два дни почивка на възпитаниците си и ги събира на първо занимание във вторник.

Днес от 14.00 ч. на главния терен на Лаута трениорвка ще проведат децата, родени през 1999-та година. В сряда малчуганите ще отпътуват за Испания, където ще на стадион "Сантяго Бернабеу" ще представят България в световното първенство на "Данониада".

Източник: lportala.net



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).