ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се върна към победите с разгром над Доростол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 24.09.2011Коментари (51)17263
Ботев разгроми, като домакин, Доростол (Силистра) с 4:0 и по този начин се върна на пътя на победите след дълга серия от равенства.

В началото на срещата феновете на домакините пънаха транспарант с надпис: "Смърт за убийците в Катуница".

Мачът пък започна по изключително неприятен начин за "канарчетата". Даниел Божков получи тежка контузия и бе заменен принудително още в четвъртата минута. Това изключително много усложнява положението в отбора на поста десен бек, след като и титуляра там Емил Аргиров е контузен, а сега в лазарета влиза и резервата му Божков.

Все пак настроението по трибуните се върна бързо. В 7-та минута ветеранът Александър Александров успя с хубав удар да реализира за 1:0.

До края на полувремето "канарчетата" имаха няколко възможности за гол, но ги пропиляха. Гостите пък от своя страна имаха на два пъти възможност да реализират, но бившият "смърф" Екондайо Джаейоба не успя да вкара.

В началото на второто полувреме Ботев се върна на пътя на головете. В 50-та Рахов изведе Петър Атанасов и острието с елегантно преодоля вратаря на гостите за 2:0.

До края на мача Киков с глава и Мартин Стефанов оформиха крайното 4:0.

Още по темата: общо новини по темата: 4
22.09.2011
21.09.2011
21.09.2011
20.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ботев и Локомотив поведоха отново колоната.Най-колосалните и всеотдайни агитки мразещи се по-между си се обедениха в името на България.Уникално.Дано продължи.Заради България.И да има развитие в позитивен план.Като в град Ливърпул.Нашата фенска култура дано се доближи до тяхната.Ако го направим Пловдив пак ще е уникат.
+11
 
 
Браво на всички,аз съм в Чехия от 4г.,тук от 2месеца също има масови протести срещу циганите във 3-4 града,само така трябва да е.
+9
 
 
браво видясе че можем да вършим и хубави неща заедно лошото беше ,че трябваше да се случи трагедия за да се обединим
+10
 
 
Би било доста добре винаги да сме на една страна Ботевисти, Локомотивци и каквито и да е било други. Като сме единни ще сме по-силни. Това важи не само за футболните фенове, но и за всички българи като цяло. За жалост това е нещо моментно, дано греша!!!!!
+11
 
 
Според мен следващия протест трябва да е пред Областното управление докато не пуснат ония 130 арестувани които имаха смелостта да покажат, че няма да търпят като овце заради липсата на държава, която да ни пази както се пее в една песен. А Калин Георгиев вече не трябва да казва, че е пловдивчанин ако има поне малко срам.трябва да го е срам, че е пловдивчанин.
+12
 
 
Само така момчета-трябва да сме силни и единни в борбата си да опазим България от циганизацията и от платените зомбиращи антибългарски медии-на първо място би-ти-вии и мастията Бенатова-нека само на дербито Ботев-Локо сме опоненти-а през другото време да пазим интересите на Пловдив и на майка България-видя се че като сме единни всички се насират от страх
+19
 
 
Феновете са на стадиона.Извън него са граждани,бащи,братя,но не и лумпени и маргинали.Когато държавните органи не се справят с проблемите,гражданското общество идва на ход.
+20
 
 
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ПЛОВДИВЧАНИ ! ПЪРВО СМЕ БЪЛГАРИ !
+15
 
 
И как няма да пребият протестиращите? Ми тя властта от 20 години е с мангалите срещу нас, а от 3 години оня плешив мангал Киро е недосегаем. От контрабандата, джебчийствата и спиртните ментета си плаща на всички власти от 90-та насам, а преди е бил информатор на милицията, сега е и на полицията. Мангалите дори се готвели тази вечер за "отпор", въоржавали се със сопи, и как няма след като знаят, чи никой не смее да ги закачи. Лично премиера е недоволен от полицията, че допуснала един чисто криминален случай да прерастне във погром. Щото българи като сгазили някой не се палели къщи. Естествено автора на лафа за мат-ряла не може да проумее, че не става въпрос толкова за прегазеното момче бог да го прости, а за 30-годишен тормоз и безнаказаност на един от щедрите "дарители" на всички управляващи. И отиде на мач, да се прегърне с Тодор Батков и здрависа с Домусчиев на новия стадион. Не се заяждам, видях го по телевизията.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: