Локомотив отнесе Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
18:51 / 23.09.2011
13909
Локомотив отнесе Берое с 4:2 в мач от 7-ия кръг на "А" група. Двубоят се игра на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Пловдивчани тотално надиграха своя противник и заслужено се поздравиха с трите точки след неговия край. 

Двата отбора започнаха много активно първите минути и още в самото начало имаха по едно положения за реализиране на гол. Първо Емил Ангелов бе изведен зад защитата на "черно белите" от Петър Димитров. Бабангида финтира защитник в наказателното поле, но ударът му бе доста слаб и неточен. В ответната атака Локо също имаше много добро положение за гол. Христо Златински намери Даксон Да Силва на границата на наказателното поле. Бразилецът овладя и със силен шут изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата, но Теодар Скорчев с върха на пръстите успя да избие топката. Локо продължи с натиска и атаките си към вратата на заралии и гола не закъсня. В 33-ата минута "смърфовете" откриха резултата. Сержиньо проби от ляво, финтира бранител на Берое и с удар от около 20-25 метра вкара за 1:0. Пет минути по късно пловдивчани удвоиха резултата. Даксон центрира остро в наказателното поле от фаул, Скорчев не се намеси убедително и изби топката в краката на Мартин Кавдански, който на празна врата реализира за 2:0.

През второто полувреме Берое тръгнаха в по предни позиции и се оголиха отзад, с което позволиха на Локомотив да се възползват от дупките създадени в отбрана на гостите. В 60-ата минута Ненад Лукич бе спънат в наказателното поле на заралии от Ваня Дзаферович пред погледа на рефера Георги Димитров и той без да се замисля показа бялата точка. Зад топката застана капитана на тима Здравко Лазаров, който технично вкара за класическото 3:0.Четвърт час преди края на срещата гостите успяха да вкарат почетно попадение чрез Янко Вълканов. Бранителят бе оставен непокрит в наказателното поле, след едно центриране от фаул и засече коженото кълбо за 3:1. Пет минути преди края на срещата Даксон увенча отличната си игра в мача с много красив гол. "Кариоката" получи пас пред границата на наказателното поле и с мощен удар прати топката в долния десен ъгъл на Скорчев за 4:1. В последната минута Берое достигна до втори гол. Дзаферович изкупи вината си за дузпата която направи срещу Лукич, засичайки с глава центриране от корнер и фиксира крайното 4:2. 


Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).