Канатларовски: Точките, които ги имаме не отговарят на нашите амбиции и желания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
13:11 / 22.09.2011
5838
"Предстои ни един много труден мач срещу отбора на Берое, който е без нито една точка в първенството и не отговаря на качеството на тима на заралии", заяви на днешната пресконференция наставника на Локомотив Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Очаквам един много твърд и тежък мач за да достигнем до трите точки срещу Берое. Отбора се нуждае от няколко победи за да може да излезем от тази ситуация в която се намираме. Предстоят ни няколко по леки мачове в предстоящите кръгове и мисля, че ако запишем 2-3 победи отбора ще вдигне глава и ще излиза във всеки мач много по амбициран", каза още македонският специалист.

Той също така добави: "Точките, които ги имаме не отговарят на нашите амбиции и желания".

"За мача с Берое няма да може да разчитаме на Базил дьо Карвальо и Джереми Родригес. Базил започна да тренира с отбора, но не искам да рискуваме здравето му за един мач за да го изгубим после за осем. Джереми няма да играе заради червения картон срещу Монтана. Освен тях двамата нямаме проблеми с други футболисти", завърши старши-треньора на Локомотив.

 



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).