Канатларовски: Фаворити сме срещу Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:15 / 15.09.2011
2786
"Освен, че допуснахме неприятна загуба срещу ЦСКА в последния кръг на "А" група, загубихме и нападателя си Базил дьо Карвальо, който ще отсъства в следващите два мача за първенството", заяви на днешната пресконференция старши-треньора на Локомотив Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нямаме никаква опция освен победа в предстоящия ни мач срещу Монтана. Имаме качества и сили да се преборим за трите точки на стадион "Огоста", така че ще ги възползваме през всичките 90 минути", каза още македонският специалист.

"Трябва да си подобрим играта в нападение, тъй като много трудно вкарваме гол. Ако в събота успеем да си вкараме положенията, мисля че няма да има проблем да победим", допълни треньора.

"Монтана се един добър отбор. Това се видя в последния мач, в който победиха с 4:2 като гост Ботев (Враца). Фаворити сме срещу Монтана и нямаме друга алтернатива освен победата в този мач", завърши Канатларовски.

Утре сутрин от 10 часа е последната тренировка на отбора на стадион Локомотив, след което следобед заминава за Монтана.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).