Държавата започва ремонт на стадионите, първо София, после Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
19:44 / 14.09.2011
9278
Правителството на България не се е отказало от намерението си да приведе част от футболните стадиони в европейски вид. Първите съоръжения, които ще бъдат ремонтирани са стадионите на Левски, ЦСКА и Локомотив София. Стадион "Славия" засега остава под въпрос, тъй като той е частна собственост и управляващите все още умуват дали си заслужава там да се инвестират средства.

Желанието на правителството е да започне ремонта на родните съоръжения веднага, но това не е възможно, заради тромавата процедура по издаването на нужните документи. Тя вече е задействана, но въпреки това по всяка вероятност реконструкцията ще стартира след Нова година. Следващата стъпка са стадионите на Ботев и Локомотив Пловдив, а след това ще се мисли как да се изградят модерни съоръжения в Стара Загора, Варна, Русе и други градове.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).