ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби визитата си на ЦСКА след скандално съдийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 12.09.2011Коментари (192)12190
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби визитата си на ЦСКА, отстъпвайки с 3:0 от софиянци на стадион "Българска армия". И двата отбора ни предоставиха един зрелищен двубой приятен за наблюдаване. Пловдивчани както винаги отново бяха подкрепяни от доста сериозно присъствие от страна на своите привърженици, които не спряха да ги подкрепят през целия мач.

Още в самото начало Локо получи голям удар, след като трябваше принудително да заменят нападателя си Базил дьо Карвальо заради контузия. Африканският нападател получи топка зад отбраната на ЦСКА, но при догонването се строполи на земята и се хвана за крака и мигновенно показа на щаба, че няма да може да продължи игра. Старши-треньорът на "черно белите" веднага реагира и замени Базил с Драги Коцев. Минути по късно Христо Златински и Здравко Лазаров направиха едно двойно, последният центрира в пеналта на "червените", но там нямаше кой да засече топката. След принудителното напускането на Базил дьо Карвальо се усети липсата в предни позиции, с които "смърфовете" в началото на мача доста затрудняваха защитниците на "армейците".

В 20-ата минута бразилците Мораеш и Платини направиха чудесно двойно, с което матираха отбраната на Локомотив и последния остана очи в очи с Флориан Лучини и го преодоля за 1:0. В 33-ата минута Джереми Родригес изведе зад отбраната Йордан Тодоров, който се строполи в наказателното поле на домакините, след задържани от страна на бившият си съотборник Пламен Крачунов, но главния рефер Таско Тасев подмина ситуацията. Веднага в ответната атака рефера без да се замисля даде една много спорна дузпа за ЦСКА за нарушение на Лучини срещу Мораеш. Зад топката застана именно потърпевшия, който технично удвои резултата. В 40-ата минута Локо намали резултата с гол на левия си бранител Михаил Венков. Бранителят засече центриране от дясно, но страничния рефер вдигна несъществуваща засада с което отмени гола на пловдивчани.

Отмененият гол в края на първото полувреме определено пречупи "черно белите", но те не се предадоха и тръгнаха отново да атакуват след почивката. 

В 64-ата минута капитанът на Локомотив Здравко Лазаров изпълни чудесен изпълнен пряк свободен удар, който затрудни максимално стража на ЦСКА Мболи, но алжирецът с прекрасна изява преодоля сигурен гол. Две минути по късно след една контраатака "армейците" вкараха трети гол с което убиха интригата в срещата. Нелсън бе изведен сам срещу Лучини, нападателят не се поколеба и подаде на излезлия от втора позиция Спас Делев, който на празна врата фиксира крайното 3:0. В самият край на мача Локо имаше чудесна възможност да вкара почетно попадения, но Мболи успя да предотварти два удара на централните защитници на "черно белите" Юнес Бенжелюн и Карлос Кампагнучи.

В следващият кръг Локомотив отново играе като гост. Този път "черно белите" гостуват на Монтана. Срещата е на 17.09.11 (събота).

 

Още по темата: общо новини по темата: 21
15.09.2011
13.09.2011
13.09.2011
12.09.2011
10.09.2011
09.09.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
аз сам ботевист, но сега ако играем с локо за купата резултата би бил поне 4.1 за локо. бакалов просто ни закопа с тази селекция и този хуб4ев,дано не се падаме за купата
+4
 
 
Де Карвальо се контузи и "Локомотив" рухна?! Може ли да се разчита само на един-единствен изявен нападател, без който отборът се превръща в "Опълченците на Шипка"? Вярно е, че на нас не ни дадоха дузпа при идентично положение с това за дузпата на ЦСКА, вярно е, че и първият гол на ЦСКА беше след съмнение за засада, вярно е, че на нас ни отмениха гол след спорно положение за засада, но също така е вярно, че нашите разчитаха само на контраатаки, каквито не успяха да сътворят, вярно е също така, че губехме борбата за първа топка, че имахме ужасен брак в подаванията и в боравенето с топката, нямахме поглед в разположението на съотборниците си и затова нашите подавания отиваха по-често в краката на "червените", вярно е и най-важното - нашите не повярваха на себе си, че са по-силният и по-стойностният отбор, и като че ли излязоха на терена с мисълта за "почетна" загуба или в най-добрия случай - за точка... Все пак добрата новина е, че общият резултат от двата мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА през 2011 г. е 4:4...
+3
 
 
bart69 - какво друго да очакваме от софийската публика ? там в Сф са събрани от кол и въже...масово са хора безмозъчни, отишли да търсят каква да е работа и останали там с годините ! След Освобождението - Сф е била 10 х.души. Всичко останалото е пришълци! И сега виждаш какви потоци от хора са към "столицата" - от Видинско, Монтана, Враца...и от къде ли не..Та, червени, сини и всякакви тамошни "фенове" са просто едни прасета ! :)) За това казвам, че не ние сме си врагове - а те са ни най-големите врагове!
-2
 
 
respect за всички канари много добре знаят че бяхме ущетени имаше гол за нас и дуспа никаква дуспа за прасетата
+13
 
 
Гледах мача по ТВ.Ето и мнението ми:през първите 15 мин. стояхте доста добре на терена.След това,не знам коя е причината-може би контузията на Карвальо,но всичко се срина.Съдийските грешки ощетиха и двата отбора,може би повече Локото,защото можеше да стане 1:1.Златински беше много слаб в този мач а доколкото знам би трябвало да е основна фигура.Компанучи е добър извън наказателното поле,но вътре е рисков играч.И един съвет(в кръга та шегата)-стига сте копирали "Ботев"-Пловдив-играта без нападатели си е наш патент!Относно публиката-респект към всички жълто-черни и черно-бели,които обикалят България да подкрепят пловдивските отбори.Срам за Пловдив са такива като онзи,който през ден пуска тема в Гонг как да станел член на Торсида-Пловдив.Боклук!!!
+4
 
 
футболистите са длъжници на тази публика 1300 човека бяхме в работен ден не спряхме да ги подкрепяме и при 3-0 12 момчета са в ареста дано да ги пуснат по бързо
+8
 
 
Господа офицери !! Изхода от една битка за армията зависи от командването А при нас то е нулево не че е некадърно но така му е изгодно Локомотив е едно казино разбирате ме какво искам да кажа Може да ме засипи те с минуси но казвал съм го много пъти локото върви по стъпките на Вихрен Не може 4-5 добри играчи да стоят на скамейката а ти да пущаш чужденци които си ги взел без пари и гледаш да ги продадеш. Този сърбин е доведен само за това а пък той си доведе треньорче което да го слуша Това недоразумение Драган едно време Галя го изрита само за това че е слаб тренер
+5
 
 
Абе тоя тренер дебил ли е? При положение, че имаш и Лукич и Даксон на скамейката да пуснеш Драги Коцев.... тва не е адекватно. Тоя обърка тотално тактиката, след контузията на Базил. Играхме все едно играем срещу Ювентус, плахо и в защита. Колко сърби и макета трябва да доидат за да разбере ръководството, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ!!!! Като добавим и неадекватното съдииство, присъствахме на поредното безинтересно порно с ясен край, от марката БГ ФУТБОЛ!!!
+4
 
 
До контузията на Базил и дори до първия гол стояхме много добре даже по добре от чорбата. Смяната с Драги намали процента в атака с 70%.Драги не става за нападател.Дани Георгиев щеше да свърши много повече работа. Много слаба игра на Валери като опорен халф.В малкото случаи когато се противопоставяше на нападателите извършваше нарушения.Преброих му над 10 грешни паса .Вината за 3 гол е изцяло негова.Витанов беше по добрия избор. Компанучи се стара много , но двойните подавания на чорбата му останаха неразгадаема тайна.Иначе има хляб в него. Силна игра на Бенджи,може би наи добрия в А група централен защитник. Незабележим Лукич , Даксон трябва да е титуляр винаги , не да играе за по 15 минути , има сили за цял мач. Неправилно отменен гол , чиста дузпа на Данчо , никаква за ЦСКА.Решения на съдията повлияли на мача (макар , че Тасков е добър съдия за мен ). Играхме с желание , не страхливо и ако не беше контузията на Базил щяхме да вземем нещо от мача. Оптимист съм за отбора и смятам , че скоро ще покажем какво можем. Евала на публиката ни , но това не е изненада за никого.Така , че да не се отчайваме защото сме били много , ама много по зле преди! Само Локо и винаги с Вас !
-3
 
 
Е, щом толкова те дразня....няма да пиша... Макар, че не знам какво толко е дразнещо...написаното ми.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: