ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: Община Пловдив не изпълнява обещанията си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:32 / 09.09.2011Коментари (20)5425
Областният управител на Пловдив Иван Тотев не пропусна да отправи остри и хапливи думи по адрес на действащия кмет на Община Пловдив Славчо Атанасов, съобщи репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на днешното откриване на обновения подлез за пешеходци, намиращ се в непосредствена близост до надлез "Родопи".

"Факт е, че това, което извършват като дейност районните кметове, се припокрива на 100 % и с това, което извършва кметът на Общината. Виждаме как няма разделяне на отговорностите, което е един проблем в това управление през последните 4 години. Изводът, който трябва да направим от тази констатация, е, че управлението на Пловдив не можа да надсочи нивото на районната администрация в града. Това е големият проблем на Пловдив", подчерта Тотев.

По повод нерешените проблеми с множеството графити, които загрозяват иначе хубави сгради и институции в нашия град, Областният управител бе безмилостен в критиките си към Община Пловдив: "Този проблем в действителност изобщо не е решен, но той не е единственото неизпълнено обещание от страна на Общината по време на последния мандат. Това е нейна политика - да не изпълнява своите обещания. Най-големите проблеми на града ни са същите, каквито бяха и през 2007 г. - чистотата, въздухът, завършеността на Пловдив. Дейността на Общинско предприятие "Паркове и градини" и на "Чистота" трябва да бъде кардинално променена като начин на работа. Това са напълно решими проблеми. Щом в един град са решени, би трябвало и в други това да е постижимо. Проблемът обаче е в администрацията", завърши Иван Тотев.




Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ех Иванчоооо, а ти като областен какво изпълни и какво направи за този град при положение, че правителството е ваше. Само да не вземеш да се оправдаваш с криза е няма пари. И пожелавам ти от сърце дано не станеш кмет.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 09.09.2011 г.
+1
 
 
Не виждам какво толкова е направено в тоя подлез, че да идва областен управител да го открива. Вапцано в бяло, сложени лампи за няма и 300 лв с кабелите и това е, а настилката си е същата, драсканиците към подхода към подлеза са си същите, изкъртените плочки са си пак изкъртени. Ако питате мен, е по-добре Славчо да "открива" ремонтирани кенефи, отколкото областния да "открива" вапцан подлез със сменени лампи.
+6
 
 
Уважаеми Господин Тотев, кажете ми Вие какво направихте за 4-те години управление и хранене на държавна ясла.... ???
+11
 
 
Г-н Тотев, Откажи се от идеята да кметуваш! Това ще е най-доброто нещо, което можеш да направиш за Пловдив! Бъди сигурен , че пловдивчани няма да забравят такъв жест! Посъветвай се с бат си Бойко да номинира кмета на район западен (той също е от ГЕРБ). Той става за тази работа! Вчера някъде във форума написах подобно послание, но то, незнайно защо изчезна? Пиша тези редове добронамерено и със загриженост за Пловдив, защото това е моят град и не мога да бъда безразличен към съдбата му!Нека да бъда правилно разбран!
+9
 
 
Г-н Тотев, когато правите коментари по адрес на Общината, първо вижте от коя политическа сила са районните кметове. А те са от ГЕРБ... Така, че кметът Атанасов не може винаги да е във война с ВАШИТЕ районни кметове и затова Общината не може да си свърши работата. Не е лесно да работиш за благото на Пловдив и единственото, което получаваш да са спънки... Ако районните кметове на ГЕРБ гледаха повече за районите си, а не как да назначават свои протежета по високите постове, можеше Общината "да надс(к)очи нивото на районната администрация" !!!!
+11
 
 
Тоя майна ще го видим, какви ще му са приоритетите, ако стане кмет ама дано не стане!!! Като му знае устата що не остана на кметското място да работи по проекти.... оня квартал да не би да свети????? И какво ми говори за някви графити...Ако това трябва да са топ-приоритетите здраве му кажи! Пълех хапльо. Ясно е че града има много проблеми, ама дайте малко сериозна критика бе!
+9
 
 
"Скъпи" г-н Областен, проблемът е не само в общинското ръководство, а и във финансирането на община Пловдив!! Тези градове, в които визираните проблеми са решени, не ги поставят във финансова блокада, защото са хора от вашата група!!! Не че сегашния кмет е много стока, но ако и парите за Пловдив бяха налични, сигурна съм, че ситуацията щеше да е друга.
+9
 
 
Тоя смотан мишок! Толкова е противен-вече се изживява като бъдещ кмет-дано да не стане!
на 09.09.2011 г.
+9
 
 
А правителството спазва всички???
+9
 
 
Преди 2 седмици излизам в 21:00 часа - лампите светеха. Прибирам се в 02:00 - 03:00 часа, подлеза тъне в пълен мрак. Надявам се това да е коригирано!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: