Хубчев с едночасов разговор с футболистите след 1:1 със Спартак Вн

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
14:45 / 22.08.2011
5635
Старши треньорът на Ботев Петър Хубчев проведе едночасов разговор с футболистите след злополучното 1:1 срещу Спартак (Вн). След ремито срещу варненци специалистът запазил спокойствие и не е повишил тон в съблекалнята, а е споделил мнението си с играчите за това къде вижда проблемите на отбора. Наставникът на "жълто-черните" сподели на брифинга след първото домакинство на "канарчетата", че той е човекът, когото най-много го боли за пропуснатите три точки срещу варненци.

"Наистина имахме дълъг разговор с футболистите в съблекалнята. Но разговор. Не съм доволен нито от резултата, нито от играта. Показахме хубави неща първите 20 минути и последните 30. Смятам, че младостта на Ботев е предимство. Но както казах, в Източна "Б" група ще бъде война, тъй като поне седем отбора ще се опитат да спечелят промоция за елита", каза Петър Хубчев.

Старши треньорът допълни, че футболистите му не могат да бъдат на друго ниво освен постоянно да са стимулирани в желанието им да играят футбол.

"Какво значи да вдигнем отбора за следващия мач срещу Сливен. Ботев няма нужда от вдигане. Тази дума аз не я разбирам, както и думата, че сме подценили Спартак (Вн). Продължаваме да работим", завърши наставникът.


Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).