Ботев започна с равенство у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (180)
19:52 / 20.08.2011
22463
Ботев започна с равенство у дома в "Б" група, завършвайки 1:1 със Спартак Варна. "Канарчетата" определено бяха по-добрия отбор на терена, но малшанса ги лишиха от победата в тази среща.

Капитанът Тодор Тимонов даде преднина на "жълто черните" вкарвайки прекрасен гол с изстрел от границата на наказателното поле, разстрелвайки стража на варненци за 1:0. Минути след гола на Тимонов, Тодор Неделев и Петър Атанасов направиха прекрасно двойно подаване, завършвайки с шут на Тошко, но ударът на младока бе уловен котешки от вратаря на Спартак Варна. Така и се запази резултата до почивката.

След подновяването на играта гостите от Варна възстановиха равенството с гол на Диян Каталиев, който направи едно двойно със свой съотборник и с примерен удар от границата на наказателното поле не остави никакъв шанс на стража на домакините Армен Амбарцумян. Минути след попадението на Каталиев, Ботев бе на път да допусне втори гол, но само добрата намеса на Амбарцумян остави резултата не променен. В 65-ата минута Тодор Тимонов бе много близо до втория си гол в срещата, след като се получи едно разбъркване в пеналта на Спартак, най-съобразителен се оказа халфа, но ударът му мина над вратата. Четвърт час преди края на срещата резервата Александър Александров отправи много хубав удар със странична ножица, но тя не намери очертанията на вратата. 

В следващия трети кръг Ботев гостува на прекия си конкурент за атакуване на "А" група Сливен.



Виж коментарите (180)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).