Поляците отказаха да пратят жълтата карта на Божков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
09:15 / 19.08.2011
7759
Даниел Божков ще пропусне мачовете на Ботев до края на август и началото на септември, съобщиха от пресслужбта на клуба. Това стана ясно снощи, след като Полската футболна федерация отказа официално да изпрати жълтата карта на играча, като по този начин блокира участието на Дънди в предстоящите срещи.

Следващата стъпка е случаят да бъде отнесен до ФИФА. Днес БФС ще сигнализира световната футболна централа за казуса, но прогнозите са, че Божков ще получи разрешение някъде около 10 септември. До тази дата "Ботев" ще е изиграл мачовете си със Спартак (Варна), Сливен и Черноморец (Поморие). Ако има късмет, Дънди ще е на линия за домакинството на Любимец в 5-ия кръг.

Според правилника Ботев може да извади служебна картотека на футболиста, но за целта трябва да изтече 1 месец от датата, на която жълтата карта е поискана от Полша. Дотогава обаче остават повече от 20 дни и клубното ръководство ще опита да уреди състезателя с права по-бързо.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).