ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Недевски: Коалицията, която подкрепя Атанасов за втори мандат е уникална
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 27.07.2011Коментари (7)8351
© Plovdiv24.bg
Няколко партии ще застанат зад кандидатурата за втори мандат на сегашния кмет на Пловдив Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Споразумението беше подписано днес в залата на Историческия музей в града от ПП ВМРО-НИЕ, "Национално движение за стабилност и възход", коалиция "Общност на демократичните сили", ПП "Обединени земеделци", ПП "Радикалдемократическа партия" и ПП "Българска социалдемократическа партия".

"За мен е чест днес да присъствам на нещо, което за съдбата на Пловдив ще има историческо значение. Ние, местната организация на НДСВ, подкрепяме кандидатурата на досегашния кмет на града Славчо Атанасов за втори мандат. Нашата организация взе това решение след дълги разговори, анализи, коментари с много наши членове и симпатизанти. НДСВ винаги се е отнасяло отговорно към местното самоуправление и добре съзнаваме, че днешният ни избор е много важен и ще се отрази на живота на всички в града. Ние преценихме, че Атанасов в повечето свои действия за развитие на града припокрива либералните принципи и политики. Затова коалицията, в която сега влизаме заедно с другите дясно мислещи партии, не противоречи на либералните ни ценности. НДСВ ще има своите изисквания от сегашния и бъдещ кмет на Пловдив", каза Мариана Димитрова от НДСВ.

"ПП "Обединени земеделци" огледа всички кандидат-кметове на Пловдив. С голямо болшинство избрахме да подкрепим Славчо Атанасов за кмет на града. Доказал се е в район "Тракия", доказал се е и този мандат като кмет. Това е най-социалният град и може би най-чистият и озеленен. Нашата партия не само подкрепя кмета Славчо Атанасов, тя участва и в общата листа за следващо управление на града. Ние с нашите експерти и специалисти ще помогнем на кмета за по-добро управление, да се запази този социален град за гражданите", заяви представителят на "Обединени земеделци", Гичка Кърнева.

"Заставаме зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на местните избори. Искам да ви кажа, че със Славчо Атанасов сме работили 8 години и аз като общински съветник вече девет мандата познавам неговата работа. Искам да ви обърна внимание, че тази коалиция, която в момента стои пред вас, е уникална. Шест партии, пренебрегнаха някои дребни лични проблеми, и в момента ще издигнем обща кандидатура за кмет и обща листа за общински съветници", беше мението на арх. Атанас Недевски от Коалиция ОДС.

"Ние познаваме качествата на Славчо Атанасов, тъй като от години работим с него. Той притежава качества, които липсват на много от българските политици. Подкрепяме неговата кандидатура за втори мандат", заяви Петър Юруков от Радикалдемократическа партия.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Много пъти съм писалл но пак ще го напиша! Имаме за кмет един предател на вота на хората от Пловдив! Избрахме С(Г)лавчо /защото и аз гласувах за него/ за да пооправи града ни след тоталното безхаберие и безогледния грабеж при втория мандат на другия гаден предател Чомаков!!! И двамата станаха мекерета и пачаври /парцал за бърсане на мръсотии/ на Гергов и неговата клика от алчни и безродни агенти на ДС /КГБ/!!! Апелирам към ПЛОВДИВЧАНИ да изгонят от политиката тези алчни, подкупни червени задници!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 27.07.2011 г.
+2
 
 
Наистина е уникална коалицията. Турлюгювеч от псевдо патриоти, царисти, отломки от радикали, отричащи царизма, социалдемократи Сашо Томови, борещи се срещу короната и земеделци, които по презумпция са срещу синята кръв. И те така, много ще се радвам усмихнатият Софиянски да дойде лично да подкрепи Славчо!!!
+3
 
 
Шайката на Гергов... 100% позорни наглеци !
+6
 
 
Световно неизвестни партиики подкрепят тотално компрометиран цървул...на какво ли се надяват?
+5
 
 
Тоя Юрука не си знае годините, а политика ще ми прави, дайте път на младите! Ами таз Гичка да си продава водата и да не се занимава с политика, а тоз образ Недевски да си ходи в Община Родопи-на село и да се моха от тук...Кмета, къде са младите питам се АЗ, явно не при теб...
+6
 
 
Абе тези хора пият ли си хапчетата или ние сме луди!След Славчо Пловдив е пълен батал а тези ми говорят за рози и карамфили явно скоро не са се разхождали из Пловдив!НА ВАС ГОСПОДА МОГА ДА КАЖА ЕДНА ДУМА СРАМ!ЗАСРАМЕТЕ СЕ И НАВЕДЕТЕ ГЛАВИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: