Йешич: До седмица ще се разбере дали ще поема Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
13:41 / 10.06.2011
6005
Локомотив (Пд) се раздели с временния си треньор Саша Николич и поста отново е вакантен. Преди започването на летния лагер на "чернобелите" за треньорското място се спрягат бившият наставник на Локомотив (Сф) Драгомир Окука и Миодраг Йешич, който в България бе наставник на Славия, ЦСКА и Литекс. В момента Йешич е в Белград.

"До седмица ще се разбере дали ще поема Локомотив (Пд)", сподели сръбският специалист.

"Не съм разговарял нито с президента Коко Динев, нито с никой друг от пловдивския тим. Нещата не са се променили. Както ви казах, въпрос на дни е да се разбере дали ще поема отбора. Нито аз съм единственият треньор, на който Локо (Пд) разчита, нито тимът от Пловдив е единственият, който бих поел", обясни в свой стил Йешич.

"Имам оферти от два отбора от елита на първенствата на Гърция и на Турция. Както и от два клуба от Близкия изток", допълни Йешич.

"Не знам Цървена звезда да иска някой български футболист, в частност Иван Иванов. Специално за него, който отбор от Сърбия го пожелае, ще кажа само хубави неща.

Когато бях в ЦСКА, той игра при мен през 2006 година. Тогава беше на 18 години и още по онова време показваше своя голям талант. Радвам се за него, че отново е в националния отбор и направи много силен мач в Подгорица срещу Черна Гора", не спести похвалите си за Иван Иванов бившият негов треньор Йешич.

Източник: в. "Топспорт"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).