Програмата за шоуто, съчетаващ бенефиса на Видолов и края на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (139)
17:36 / 03.06.2011
23046
Програмата за футболния празник, съчетаващ бенефиса на Костадин Видолов и края сезона във "В" група, вече е избистрена, съобщиха от пресслужбата на клуба. На 5 юни "жълто-черното" семейство ще покаже своето признание към един от най-големите си таланти, който остави своята диря с изявите си на терена в последните 2 десетилетия. Прощалният мач на Магьосника, който ще бъде уважен от редица големи имена на българския футбол, се явява прелюдия към края на една от най-тежките и същевременно сладки години в историята на "Ботев" Пловдив. Видолов бе важна част и от нея.

В неделя всички ние - ботевистите, изпращаме годината на възраждането. През последните 12 месеца всички заедно доказахме, че можем да бъдем единни и съпричастни към орисията на любимия клуб. Ръководство, играчи и публика дружно и с непоколебима вяра преминахме на парад през дебрите на аматьорския футбол, за да изкачим първото стъпало по обратния път. До крайната цел остава още доста, но по-важното е това, в което се убедихме - заедно можем всичко!

Както се и очакваше, интересът към шоуто е голям и 3 дни преди неговото начало броят на продадените билети надхвърли 2500. Припомняме, че пропуск за събитието може да си вземете от клубния магазин на стадион "Христо Ботев" срещу 4 лева. В неделя ще бъдат отворени и касите на стадиона. Ето какво ще видят зрителите на "Колежа" на 5 юни:

Началото празника е в 16.00 часа.

- Откриване от водещия Николай Бончев - Наката.

- Представяне на участниците в демонстративните мачове.

- Първи двубой: Сборен отбор на шоубизнеса, журналисти и общественици. Играе се едно полувреме от 15 минути.

- Изпълнение на децата от художествения ансамбъл "Тракия Елит" с ръководител Анастасия Генова.

- Втори демонстративен мач: "Ботев" ветерани - България ветерани. Този двубой ще се играе в 2 полувремена от по 15 минути, като между тях ще се проведе игра с публиката. Голямата награда в нея е суперудобен "футболен" фотьойл с топка и каса бира в добавка.

- В минутите между шоумачовете и официалната среща "Ботев" - "Нефтохимик" за настроението по трибуните ще се грижат струнен квартет "Мистик" и победителят от "Мюзик айдъл" Тома.

- След края на двубоя ще се състои и награждаването на "Ботев" Пловдив като първенец в Югоизточната "В" група.



Виж коментарите (139)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).