Ботев поиска четирима футболисти на Локомотив Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (56)
09:50 / 25.05.2011
8852
Завърналият се в "Б" група тим на Ботев (Пловдив) поиска четирима футболисти на Локомотив (София). Това са Марчо Дафчев, Ивайло Димитров-Шведа, Илиян Гаров и Дормушали Саидходжа. С изключение на Шведа всички са бивши футболисти на жълто-черните. Договорите на Дафчев и Димитров изтичат на 30 юни и ако не бъдат подновени, двамата стават свободни агенти. За Дафчев Ботев ще трябва да се бори с Черноморец, където е менторът на халфа - Георги Василев.

Иво Димитров пък вече работи с президента на Ботев Марин Бакалов. Той му беше треньор в Ботев 2002 и Спартак (Пд). Муши Саидходжа също може да стане свободен агент, ако от Надежда се възползват от опцията в договора му за прекратяване по взаимно съгласие. Той отиде в Локото през зимата, но не можа да впечатли. Последният от карето - Илиян Гаров, има договор до следващото лято. В Надежда обаче може да се разделят с бившия капитан на Ботев, ако не успеят да се класират за Лига Европа.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (56)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).