Милованович хареса за Локо юноша на Ливърпул

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
08:07 / 10.05.2011
10871
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще опита да привлече нападателя от школата на Ливърпул Никола Сарич. В момента той играе във втория тим на "мърсисайдци", но е малко вероятно да бъде изтеглен в първия състав. 20-годишният стрелец е роден в Сараево, но има датски паспорт и дори е бил юношески национал на "червения динамит". Спортният директо на "смърфовете" Бранко Милованович ще използва връзките си в бивша Югославия, за да опита да го доведе на "Лаута".

Сарич започва кариерата си в Херфьолге, където тренира пет години и на 17-годишна възраст дебютира в първата формация на клуба. През 2007 година той е избран за най-добрият национал на Дания до 17 години. През лятото на 2008 година, голаджията е привлечен в Ливърпул, където подписва първия си професионален договор. Тогава интерес към него е имало и от Барселона.

Сарич е считан за един от най-перспективните млади играчи в Европа, но за момента не успява да си спечели място в първия тим на "мърсисайдци" и нищо чудно скоро да реши да опита късмета си другаде.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).