Съгледвач на Стандард пристига в Пловдив да наблюдава играчи на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:02 / 02.05.2011
2075
Съгледвач на белгийския Стандард (Лиеж) пристига в Пловдив, за да наблюдава изявите на футболисти от местния Локомотив. Скаутът Руди Катушич, който отговаря за Източна Европа, е подал заявка за следващия двубой на "смърфовете" с Пирин в събота. Твърди се, че сърбинът се познава добре със спортният директор на Локо Бранко Милованович.

От Лаута не пожелаха да разкрият кои футболисти са попаднали в полезрението на белгийския тим. Сред спряганите имена са на Христо Златински, Йордан Тодоров, Мартин Кавдански и Базил дьо Карвальо.

Междувременно стана ясно, че президентът Коко Динев е склонен да опрости наказанията на играчите за отпадането от Пирин за купата, но само ако те успеят да се класират за Лига Европа. Добрите изяви на тима напоследък и победата над Миньор с 3:0 са умилостивили собственика на "смърфовете".

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).