ПФК "Ялова поляна" спечели Купата на ВМРО-НИЕ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:01 / 17.04.2011
4037
ПФК "Ялова поляна" от район "Западен" спечели 10-я юбилеен футболен турнир за аматьори за Купата на ВМРО-НИЕ , чиито финали се играха на стадион "Пловдив" днес. Купата и медалите връчи кметът на Пловдив Славчо Атанасов, патрон на футболния турнир. Тимът грабна и традиционното гергьовско агне. "Ялова поляна" спечели финала след общ резултат 4:3, от които 3:2 след дузпи срещу отбора на "Клокотница". Главния секретар на общината Борислав Инчев връчи медалите и наградата - четири стека бира, на класиралия се на второ място отбор - "Клокотница" от район "Централен". Третото място в турнира взе отборът на "Йорданката", район "Източен" - медалите и два стека с бира връчи общинският съветник от ВМРО-НИЕ Слави Георгиев.

Над 200 отбора взеха участие в 10-я юбилеен футболен турнир за аматьори за Купата на ВМРО-НИЕ, провел се тази година с медийното партньорство на Дарик радио и информационния сайт "Густо нюз". Специалната награда на Дарик-Пловдив отиде при капитана на тима-победител ПФК "Ялова поляна" - Борис Лазаров.

След Великден отборът на Ялова поляна, заедно с още 29 отбора, подновява футболните битки. Отборът е част от новосформираната Градска Футболна Лига, където е фаворит в една от групите. Повече за лигата можете да прочетете ТУК!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).