Локо стигна само до 1:1 при гостуването си на Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (110)
18:55 / 10.04.2011
13298
Локо стигна само до 1:1 при гостуването си на Монтана. "Черно-белите" откриха резултата още в 11-та минута, но в средата на първото полувреме домакините успяха да изравнят.

Противно на логиката за гостуващ отбор, "смърфовете" започнаха по-активно двубоя. Още в 11-та минута те получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар. Зад топката застана Габор Ерош, който центрира в наказателното поле за домакините, където държаният до скоро на пейката защитник Пламен Крачунов вкара втория си гол през седмицата, във втория си мач като титуляр.

След това попадение домакините се вдигнаха да изравнят и стигнаха до правото да изпълнят дузпа в 22-та минута. Отново в антигерой за Локо се превърна Юнес Бенжелюн, който спъна играч на домакините. Луис Едуардо застана зад топката и изравни резултата.

До края на полувремето Локо имаше още няколко добри възможности, но не успя да застраши сериозно врата на домакините.

След почивката головите положения бяха съвсем малко. Неделчо Матушев рискува с пускането на Базил дьо Карвальо, който усили атаката на "черно-белите" за сметка на Сержиньо, но статуквото в резултата се запази до края.


Виж коментарите (110)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).