Локомотив ще си сътрудничи с еврогранда Порто

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:33 / 04.04.2011
7210
Локомотив ще си сътрудничи с еврогранда Порто, съобщи новият главен мениджър Бранко Милованович.

"Имам много контакти с доста хора от този клуб. Те имат едни от най-добрите скаути в Южна Америка. С тях например можем да се споразумеем, ако са харесали някой играч, който обаче не е готов за първия им състав, да дойде да играе при нас. Да се аклиматизира към европейския футбол, а след това да се върне в Порто. Бъдете сигурни, че вече ще вземаме само класни чуждестранни изпълнители. Няма да си позволяваме повече лукса да вземаме чужденци, които дори не могат да се преборят за място в разширения състав. Вместо тях по-добре да вземаме момчета от школата", обясни сръбският специалист.

Милованович започна нахъсано да се занимава и с ДЮШ. Откакто започна работа във вторник, той посети тренировки на всички отбори от школата и изгледа три официални мача. Заедно със старши треньора Неделчо Матушев сърбинът вчера бе на двубоя на младшата с Черно море, а след това двамата пътуваха до столицата, за да наблюдават старшата възраст срещу Левски. На първо време Бранко Милованович предвижда да прати треньорите от школата на едноседмичен стаж в Барселона. Паралелно с това се планира подобряване на базата, на която подрастващите тренират и играят официалните си срещи.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).