Славчо Томов: Остават 7-8 месеца работна дейност за приключването на многофункционалната зала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:55 / 24.03.2011
9751
След като бяха отпуснати от държавата 12-те милиона за довършване на многофункционалната спортна зала в Пловдив, репортер на Plovdiv24.bg се свърза със Славчо Томов - миниджър на колоездачното дружество-собственик на залата, за да ни изясни кога ще започне да се строи и кога вижда спортното съоръжение в завършен вид:

"Самото финансиране ще стане факт, когато минат редица законови процедури. Първо се образува ново дружество. После ще трябва да се мине определен период, да се взема решение от министерския съвет и от там вече се започва самото строителство. Иска се процедура за нотификация, която държавата отпуска пари в дружества, които има частно участие. Затова се иска една нотификация от Европейския съюз, така че има няколко месеца предполагам срок, в който да се мачка "бумащината" грубо казано и вече да се премине в строителни процедури", добави Томов.

"Всичко зависи от това кога ще се започне най-вече строителството, след това зависи и от атмосферни условия. Дали парите от самото финансиране ще бъдат преведени на куп. При едни благоприятни условия, мисля че за 7-8 месеца от стартирането на строителството може да говорим за приключване на залата", завърши Славчо Томов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).