Локо падна от Литекс след драма в края

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (94)
19:51 / 20.03.2011
19996
Локо отстъпи с минималното 1:0, при визитата си на Литекс в Ловеч.

Многобройните привържениците на пловдивчани направиха невероятна хореография преди първият съдииски сигнал.

През първите минути битката бе изцяло в центъра на терена.
Шестата минута Локо стигна до първото си опасно положение в мача. Здравко Лазаров центрира от пряк свободен удар, но играч на Литекс изби.

В 15-ата минута се откри най-чистото положение пред двете врати. Берберович проби от дясно центрира към малкото наказателно поле, Христо Янев остана непокрит и от 3-4 метра прати топката над вратата.

В 32-ата минута Сержиньо стреля от дъгата на наказателното поле, но ударът му не затрудни Виничиус.

До края на полувремето липсваха головите положения пред двете врати и така двата отбора се оттеглиха при резултат 0:0 на почивката.

През втората част домакините започнаха по-мотивирано през първите минути, но до гол така и не достигнаха.

В 57-ата минута старши-треньора на Локомотив Неделчо Матушев направи и първата си смяна в отбора. На мястото на дефанзивния халф Любомир Витанов, влезе нападателят Николас Раймонди.

В 74-ата минута Йордан Тодоров излезе сам срещу вратаря, след грешка на Венков, но не можа да преодолее стража на гостите.

Минута по-късно Йордан Тодоров проби от дясно излезе сам срещу Виничиус стреля, но стража отби с крак топката попадна в Раймонди, който от границата на малкия пеналт удари напречната греда.

В 85-ата минута Литекс достигна до гол. Том проби от ляво, преодоля с лекота един от най-слабите футболисти на Локомотив в този мач Самир Бенжелюн центрира и от границата на малкото наказателно поле Деян Джерманович откри резултата и оформи крайното 1:0 за Литекс.



Виж коментарите (94)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).