ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (25)
Кобрата моли да го върнат в тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 12.02.2007Коментари (2)955
Разжалваният капитан на националния отбор по бокс Кубрат Пулев моли да го върнат в тима. Той изпадна в немилост за неявяване на лагера на Белмекен и след като се разчу, че уж бойкотирал турнира "Странджата". По инициатива на аса при най-тежките и неговия клуб ЦСКА била направена среща със старши треньора Ангел Ангелов в Дианабад. Присъствали президентът на червените Михаил Арнаудов, Кубрат Пулев и неговият треньор Михаил Таков. "Поговорихме си откровено с Ангел Ангелов - обясни Кубрат. - Поставих му въпроса защо ме наказват, след като бях получил разрешение от него да отсъствам на лагера в Белмекен. Затова настоявам да си получа заплатата, която ми е удържана."

Треньорът потвърди за срещата и че след нея е смекчил отношението си към Кубрат. Пулев е категоричен, че се намира в страхотна форма, и съжалява, че заради интриги ще пропусне турнира "Странджата".

"Вложих много сили да се подготвя добре. Тренирам два пъти дневно в клуба си, спазвам режим. Не съм от вчера в бокса и мога да преценя състоянието си", допълни Кубрат. Той смята, че откровеният му език и това, че отстоява интересите на отбора, са в основата на конфликта с федерацията. "Повдигам неудобни въпроси като например защо на лагера в Белмекен ни дадоха екипировка на английския отбор. Това ме обижда. Нали сме българи? Освен това аз не съм получавал ръкавици от година и половина. Заплати от 250 лв. на част от момчетата са обидни за национали", завърши Кубрат Пулев. Информацията е на "7 дни спорт".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
free
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Пуснете таралеж на Кобрата!
аа
на 13.02.2007 г.
0
 
 
Балуш,направи една свирка на Таков той ти мъти главата,като не ти харесва изчезвай.Ти никога не си бил потготвен камоли сега,особено когато има сериозни състезатели за противници ти винаги се скатаваш.Вярно,и Марин не е стока но докажи че си добър мъжкар и поведи останалите.Като разбиеш национала какво ще спечелиш-нищо,само можеш да загубиш.Дори и шефовете да сменят всички ще знаят,че не може да се разчита на теб винаги защото въртиш гъза.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш си го хареса още докато беше треньор на Локо! Сега трансферът е факт
ПФК Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети
От "Лаута" потвърдиха новината за раздялата с Мартин Райнов
Промяна в контролните срещи на Ботев, две ще се играят на "Колежа"
Локо се свърза с бивш наш национал, трансферът на "Лаута" е много вероятен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: