Пуснаха в продажба билетите за мача с Асеновец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:56 / 24.02.2011
6190
Билетите за мача от първия пролетен кръг Асеновец - Ботев вече се продават във фен-магазина на стадион "Христо Ботев", съобщиха от пресслужбата на клуба. От ръководството на асеновградчани изпратиха 2000 пропуска за привържениците на "жълто-черните", каквато бе договорката между двата клуба.

Ценните хартийки бяха пуснати мигновено за продажба на цена от 3 лева. Желаещите да си купят билет могат да го направят от 10 до 18 часа в петък и от 11 до 15 часа в събота. При изчерпване на количествата, феновете на Ботев могат да си купят пропуски и от касите на стадион "Шипка" в деня на мача.

Ръководството на Ботев Пловдив се обръща към привържениците на отбора да се снабдят с билети от магазина на стадиона и да се придвижат до Асеновград по-рано, за да се избегне струпването на хора пред стадиона. За агитката от Пловдив ще има отворен само един вход и желанието на двата клуба е запалянковците да бъдат настанени навреме за началото на двубоя.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).