ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се раздели с 15, взе 11 нови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 21.02.2011Коментари (13)5468
© Plovdiv24.bg
В Локо всяка зима един автобус играчи си тръгва, но идва друг с нови. Така беше и тази зима. 15 напуснаха, 11 нови дойдоха. От новите някои ги пратиха под наем, други - при юношите, че няма място за всички.

Проблемът на треньора Неделчо Матушев е, че няма кой да замести Базил де Карвальо в атака. Първо това уж трябваше да е уругваецът Николас Раймонди. На Коко Динев това му се видя малко и за нула време взе още двама нападатели. Нигериецът Патрик Огунсото по визитка се води "голова машина", само където не вкара почти нищо в подготовката. Французинът Димитри Дюранд пък дойде с прозвището Пламтящото воле. Досега обаче само къса нервите на Матушев. Той уж трябваше да атакува отдясно, но очевидно пак ще се разчита на ветерана Йордан Тодоров. Именно Данчо Тъча пасва най-добре към днешна дата на варианта 4-3-3, в който играе Локо, с Електричката отляво и Раймонди в центъра. Добрата новина за Матушев е включването на новото попълнение Сержиньо от Португалия. Той дебютира веднага за Локо в контролата срещу руския шампион Зенит (1:2) и накара всички в клуба да кажат: "Този сякаш е при нас от две-три години". Очертава се през пролетта Сержиньо да си партнира с Христо Златински. Последният и Здравко Лазаров, унгарецът Габор Ерош и новото аржентинско попълнение Хуан Бариентос ще бъдат четиримата изпълнители на преки свободни удари. За укрепване на отбраната пък бяха взети двама безкомпромисни защитници - Любомир Витанов от Миньор и Янко Сандански от Пирин (Бл).

Вратарският пост също е леко проблематичен. Лудият корсиканец Флориан Лучини има класа, но понякога допуска елементарни голове, които се оказват решаващи. Резервата му Тодор Тодоров няма нищо общо с това, което показваше преди години в Литекс. Въпреки всичко Коко Динев казва, че е дошъл моментът за класиране в Европа. Друг е въпросът дали отборът му ще се справи.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
това харесва ли ви всяка година нов отбор
-1
 
 
да наистина нападението е проблема маи!!!но тожа мом4е сложенеца ми изглейда 4е 6те се предстажи на добро нижо но само жремето 6те покайе!!!
на 21.02.2011 г.
+1
 
 
Много добър коментар и много истини в него!Дано всичко да е за добро и грабнем купата,пък ако ще и 10-ти да завършим!
-3
 
 
И Огунсото, и Раймонди, според мен, за нищо не стават! Дано Коко ги освободи по взаимно съгласие, заедно с Дюранд! Дано да греша! Да взимат словенеца, дано да се върне и Карвальо! И да не говорим много за класиране в Европа, защото какво ще търсим там!? Реално е класиране в шестицата и достойно отпадане на полуфинал за купата
0
 
 
В един голям клуб с големи цели,какъвто определвено е ЛОКОМОТИВ Пловдив задължително трябва да е така а именно,когато дадени футболисти не докажат,4е с ка4ествата си не вдигат класата на отбора,зна4и трябва да си тръгват ако ще и целия отбор да се сменя всеки сезон! А трансфери няма как да няма,защото все пак и собствениците трябва да пе4елят,не само да влагат!През тази пауза просто няма от какво да се опла4ем а напротив! Разделихме се само с Карвальо(не се знае до кога) и освободихме само ненужни игра4и които с трансферите си в треторазредни отбори доказаха правилното решение на ръководството на Пловдивския,елитен клуб да ги махне! Направихме уникална подготовка в елитен курорт и привлякохме редица класни игра4и от които само Огунсото засега не е показал нищо,но никога не е късно и вярвам,4е ще го направи! За това пък имаме още 4-ма нападатели сред които вярвам,4е ще е и Словенеца Щтромаер! Колкото и да не им изнася на много хорица,политиката която се води в Локомотив е политика на голям клуб с големи възможности и фактите го доказват! У нас все още за съжаление няма игра4и от които да се о4аква много а ако ги има те отдавна са взети от шопските отбор4ета,но все пак никой не може да каже,4е в Локомотив не се взимат и Българи,защото освен освободените бяха и привле4ени такива! Що се отнася до вратарите,поста никък не е проблемен,защото и двамата ни вратари са ка4ествени,апък грешки правят вси4ки,дори и Петър 4ех и Буфон! Пловдивския любимец върви в много правилна посока и дори и да не постигне целите си през тази година,то със сигурност ще ги постигне следващата,защото президента ни за кратко време убеди вси4ки,4е не жали средства за клуба и базата и това тепърва ще продължава! САМО ЛОКО!!!!!
Когато умра, аз няма да изгния и свежа ще остане мойта кожа, защото алкохола, който съм поел не ще ми позволи да се разложа! На гроба ми не сипвайте вода! На онзи свят аз няма да се мия! И ако някога възкръсна от пръстта, ще бъде само, за да пия!
на 21.02.2011 г.
+4
 
 
забравихте да споменете и Яка Щромаер но има време ще се пише много за него
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: