ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо представи отбора и разби с 5:1 Димитровград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:28 / 19.02.2011Коментари (116)18911
Лошите метеорологичните условия не попречиха на Локо и Димитровград да направят един зрелищен двубой на стадион "Пловдив", завършил с 5:1 за "смърфовете".

Локо започна още от първите минути да пресира своя съперник с атаки от ляво и отдясно, но до гол така и не се стигна.

Гостите от Димитровград първи достигнаха до отбелязването на поапдение. В 39-ата минута в една от редките си атаки, капитанът на гостите Петър Станев - Царицата, направи самостоятелен пробив, преодоля технично двама футболисти на Локомотив и с нисък удар вкара в долния ляв ъгъл на Лучини.

Локо бързо се мобилизираха и четири минути по-късно изравниха с гол на Данчо Тодоров, който получи прекрасен пас от капитана Здравко Лазаров.

Второто полувреме Локо още от първата секунда започна да пресира своя съперник.
© Plovdiv24.bg


В 47-ата минута Сержиньо изведе Йордан Тодоров в наказателното поле, той центрира остро, но току-що влезлият Христов изпреварва нахлуващите нападатели на Локомотив и изчисти в корнер.

В 60-ата минута Локо успя да стигне до пълен обрат. Здравко Лазаров центрира в наказателното и Христо Златински с глава прати топката в мрежата за 2:1.

В 63-ата минута новото попълнение Бариентос вкара за 3:1. Аржентинеца стреля от пряк свободен удар топката рикошира в стената, излъга вратаря на гостите и влезе в мрежата.

Страхотен дебют направи новото попълнение "черно-белите" Яка Щромаер. Едва влязъл в игра, словенецът веднага се разписа на два пъти. Първо в 80-та използва страхотен пас на Драги Коцев и с удар под гредата направи 4:1. В последната минута, след самостоятелен пробив, оформи крайното 5:1.
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
БИХМЕ ЕКЗЕКУТОРА НА ЖЬЛТИТЕ СЕЛЯЦИ БИХА ГИ НАСРЕД Пловдив НАПРАВИХА ГИ ЗА СМЯХ ХАХАХАХАХА Любимец бил страшен отбор 3ка за норматив хахахаха
+1
 
 
и 2-та отбора играха в един сьщ ден и се вижда за кои се пише повече няма кво да коментираме ! САМО ЛОКО Пловдив
+7
 
 
ХУБАВА ПОБЕДА ,ВСИчКИ НА МАчА С ВИДИМА
+7
 
 
Дано времето бъде по-благосклонно за мача с Видима,за да напълним стадиона и да се радваме на хубав и резултатен футбол!Надявам се факторът първи официален мач не окаже голямо напрежение и момчетата бързо да наложат ритъм на играта и да смачкат противниковия отбор.Колкото и да засегна някои хора,дано Базил се върне в отбора,а Огунсото да си търси късмета на друго място.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 20.02.2011 г.
+9
 
 
Новите екипи са мн хубави смятам да си взема другата седмица .
+7
 
 
Цената на екипите най-вероятно ще е същата като старите (49 лв.) а за мача с Видима може и да ги има,но най-вероятно ще ги има за втория ни мач тук! Все пак посетете магазина в четвъртък,може и да са налице вече! освен това ще има и много други интересни неща! По-долу един наш фен е споменал за на депесарите автобуса и в тая връзка искам само да ви кажа,че автобуса им въобще не е клубен а ВСЕКИДНЕВНО превозва общи работници до София и Ихтиман!!!!! Това е 100% вярно и ако някой се интересува може да провери! Казвам ви го на 100%! Автобуса постоянно е ангажиран с извънфутболна дейност и въобще не е на клуба им а просто е собственост на фирма,чийто собственик се е навил да го боядисат и да го ползват когато имат мачове! НИЩО ПОВЕЧЕ! Поредния срамен ФАКТ за селяндурите,които постоянно се мъчат да се изкарат "велики" а те са просто смешни и то не е от вчера а е така,откакто"партията" вече не е на власт!Нека ако някой се е засегнал да провери дали е така преди да почне да плюе!!!! САМО ЛОКО!
+8
 
 
Новите екипи са страхотни! Някой знае ли на каква цена ще се продават, и ще ги има ли на мача с "Видима"? Жълтите нямат нужда от коментар - те винаги са страдали от мания за величие!Когато няма кой да ги хвали почват сами да се надуват, като балони. Жълтите като процентно съдържание е абсурдно да бъдат повече от нас!Те са първи само по форуми, анкети и бла-бла. Като играем двата отбора защо никога не са били повече от нас? Ама вечно устите им големи! Те просто искат да бъдат като нас...затова не излизат от нашите теми и вечно се сравняват с нас! Да сте видяли феновете на "Реал" Мадрид или "Барселона" да се сравняват с тези на"Майорка", "Малага" или "Хетафе" ? Не нали? Ми няма и да видите, щото по-малките отбори се мерят с големите! Така и втория отбор в града ни Ботев вечно се мери с нас - Елитния Локомотив, който е отбора на гражданите на древен и вечен Пловдив!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: