ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Ботев удари Спартак в контрола, двата отбора се бият на терена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 16.02.2011Коментари (95)18147
Ботев спечели с 2:1 контролата със Спартак играна в Черноземен.
 
Двубоят започна много равностройно. Още в 5-тата минута взаимодействие между Аргиров и Асенов завърши с центриране на полузащитника в наказателното поле, където Курдов бе изблъскан във въздуха, а зад него Васил Гуджев не уцели добре топката и я изкара в аут.

В 12-ата минута отново с центриране Аргиров от дясно, изведе на стрелкова позиция Димитър Байрев, но ударът му не намери рамките на вратата.

В 18-ата минута Чипчев изведе на много добра позиция Георги Стоянов, но нападателят стреля силно в страни от вратата на Амбарцумян.

В 27-ата минута капитанът на Спартак Данчо Христов излезе на стрелкова позиция, но Ангел Рахов се хвърли самопожертвователно и блокира удара с тяло.

В 37-ата минута Курдов изведе с много хубав пас Стефанов в наказателното поле, той финтира защитника и върна към Танчовски, но капитанът на Ботев не уцели топката.

До края на първата част не се случи нищо интересно и двата отбора се отеглиха при резултат 0:0.

През втората част старши треньора на Ботев Костадин Видолов замени Владимир Байрев, а на негово место пусна Ангел Рахов.

В 59-ата минута падна и първият гол в мача. В една от поредните атаки на Спартак, Йордан Христов проби от дясно центрира в наказателното поле, където току що влезналия Мартин Стефанов плонжира и с глава откри резултата.

След гола футболистите Ботев се мобилизираха и успяха бързо да върнат гола. В 69-ата минута, след центриране на Асенов от дясно, Курдов спря на гърди и с шут от границата на наказателното поле изравни резултата.

Минута по-късно Ботев успя да стигне до пълен обрат. Страхотен рейд на Иван Танчовски, който премина през няколко противникови играчи, изведе на стрелкова позиция Ирфан Юсеинов и той реализира за 2:1.

В самия край на мача вратарят на Спартак Стефан Стойчев бе провокиран от фенове на Ботев, които се намираха зад вратата му. Последва скупчване и ритници между футболисти и фенове пред вратата на "гладиаторите".

Играчите на двата отбора се прибраха в съблекалните при резултат 2:1.

 

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Имаше и псувни по наши игра4и което не е присъщо за истинските фенове на БОТЕВ Пловдив !!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Точно така! Обяснявайте как не е цигания да си псуваш и биеш детето. Разаснявайте как не пияни мангали нападнали вратарчето, а то тях и си е само виновно. Описвайте как като табор цигани вързана мечка разкарвате един пловдивски отбор по селските кърища, да няма ни полиция, ни медия. Как можахте да пребиете детето бе, цигани въшливи! С тази гнусотия минахте границата!
+6
 
 
На вратаря не му е работата да ходи да се бие с феновете. По Българските терени е нормално да се псува, ако иска да я упражнява тази професия трябва да свикне. Нашите фенове пък трябва да свикнат да не реагират толкова емоционално за всяко нещо. Голяма работа е станала че съдията не свирил нарушение. Контрола е все пак. Пък и нека да свири срещу нас съдията на тези контроли - да свикват футболистите, че няма да им е последният път. Пиянските изцепки трябва да се контролират. Такива простотии петнат името на нашия отбор. Тарторите да обърнат внимание.
+8
 
 
Незнам какво е станало на мача, но знам едно със сигурност, както каза един колега от гласимащите: Това са най-славните половдивски отбори и където и за каквото и да играят винаги ще е интересно (без да обиждам другите), това е истината.
+7
 
 
Победата си е победа, хубавото е че се коментира грозното и пошлото. Така няма да напълним "колежа", тъкмо хората започнаха да се връщат. Трудно осъществимо но реално, всички които се правят на идиоти / изви- нявам се за израза/, нямат място на стадиона. Сигурно господ си знае работата, защото при днешната култура на поведение, ако имаше мачове на голямата къща, досега да имаше жертви. Защото от пристройката е бая височко, или пък някой да е хвърлил предмет и тези под пристройката да са останали я без глава, я без крак. Трябва да се опомним и то по скоро.
+9
 
 
Ботевист съм ! Едва ли и моята "истина" е истина ! Но това което видях аз е : Вратаря на Спартак (Стефан Стойчев) атакува непозволено, без топка (Ридван Хаджифейзул). В този момент съдията беше длъжен да отсъди нарушение в полза на Ботев ! Дали съдията е видял нарушението не знам ( къде е гледал ) , и ако го е гледал - защо не е свирил ? Лично за мен , груба грешка на съдията , която е предпоставка за възникване на безредици ! Зад вратата на Спартак, група фенове на Ботев, видимо пийнали, се изнервиха от създалата се ситуация и провокираха вратаря на Спартак. Той на свой ред, като истински мъж, им отвърна. И в този ред на мисли настъпи - време разделно ! Мача беше прекратен ! Ботев победи с 2:1 , но загуби футбола! Името на Ботев - Пловдив бе опетнено ! Дори и да има причина, не това е начина да защитим любимия си клуб ! А нали искаме стабилни спонсори...! Нека пеем и крещим за Ботев, така, че да ни чуят и извънземните, но със действията си да помагаме, а не да вредим на любимия си отбор !
+8
 
 
За резултата от мача - браво, за другото - е как може да биеш път до Черноземен в работен ден и вместо да си гледаш мача да се заяждаш и риташ с вратаря на Спартак? Не съм бил не знам точно как е станало, но такива неща не трябва да се допускат.
+3
 
 
Абе хора защо не коментирате победата ами почти всички коментари са за този бой? Като паднахме от Любимец ги наплюхте както си трябва а сега никой или почти никой не коментира самия мач!
+4
 
 
Бях на мача ! Пази Боже сляпо да прогледне ! Кой знае, кой не знае коментира ! Един му казали по телефона, друг чул глас от отвъдното ! По този начин ли ще намерим истината ? Много мнения без реално покритие ! Истината е някъде там, но тя зависи от собствената ни гледна точка. Не напразно ни изобразяват с тоалетна, а в една европейска държава посрещнаха националния ни отбор по футбол със заглавието - ВАРВАРИТЕ ИДВАТ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: